Τοπικά

Στις εγκαταστάσεις της ΟΛΥΜΠΟΣ ο Μητροπολίτης Σουηδίας

Τις εγκαταστάσεις του ομίλου των “ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΩΝ” στην Αθήνα επισκέφτηκε χθες το πρωί ο Μητροπολίτης Σουηδίας και Πάσης Σκανδιναβίας Κλεόπας.

 

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr ο κ. Κλεόπας είχε συνάντηση με τον Στέλιο Μ. Σαράντη και τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου Στέργιο Σούρλη. Συζήτησαν επί μακρόν για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς τα “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ” επιχειρούν δυναμική είσοδο στην αγορά της Σκανδιναβίας πετυχαίνοντας συνεχή αύξηση των μεριδίων τους εκεί τα τελευταία χρόνια. Ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος διαποιμαίνει μια Μητρόπολη άνω των 60.000 Ελλήνων, Ορθοδόξων Χριστιανών, εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του που μια Ελληνική επιχείρηση δραστηριοποιείται με τόσο πετυχημένο τρόπο στην επαρχία του και συνεχάρη τα στελέχη της γι’ αυτό. Επεσήμανε δε ότι η Μητρόπολή του στηρίζει πάντα τέτοιες προσπάθειες διατηρώντας ζωντανό τον σύνδεσμο με την πατρίδα.

Η Ιερά Μητρόπολη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας είναι Μητρόπολη του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, έχει έδρα στην Στοκχόλμη και περιλαμβάνει τις χώρες Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Ισλανδία και Γροιλανδία. Ο κ. Κλεόπας αναδείχθηκε στο θρόνο της το 2014 και έκτοτε η Μητρόπολη γνωρίζει άνθηση με ίδρυση νέων ενοριών, επάνδρωση με μορφωμένους και καταρτισμένους κληρικούς, σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.

Τα “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ” από το 2015 λειτουργούν στην Σκανδιναβία, με έδρα τη Στοκχόλμη, θυγατρική εμπορική εταιρεία που τους επιτρέπει να εστιάσουν καλύτερα στις ανάγκες της περιοχής και ενισχύουν περαιτέρω την παρουσία τους σε Σουηδία, Φιλανδία, Δανία, Νορβηγία και Βαλτικές χώρες ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα του OLYMPUS brand, με προϊόντα όπως FETA, Salad Ost, κατσικίσιο τυρί, Κατσικίσιο γάλα, στραγγιστό γιαούρτι (Greek Yogurt), Kefir.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης