Τοπικά

Στις Επιτροπές Άμυνας-Εξωτερικών και Οικονομικών, της Βουλής ο Λιούτας

Και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ο Τρικαλινός Βουλευτής θα συμμετέχει στην Κοινοβουλευτική Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, ενώ σε αυτή την κοινοβουλευτική θητεία, ο Θανάσης Λιούτας επιφορτίζεται επιπρόσθετα με το εξίσου μεγάλο και τιμητικό καθήκον της συμμετοχής του και στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.

 

“Μεγάλη μου τιμή, η συμμετοχή μου και σε αυτή την κοινοβουλευτική θητεία στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, καθώς από φέτος και στην Επιτροπή Οικονομικών. Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τοποθέτησή μου στις θέσεις αυτές, από τις οποίες απορρέουν πολύ υψηλά καθήκοντα και ευθύνες. Θα εργαστώ πολύ σκληρά, όπως πάντα. Πάντοτε τιμώντας τη μεγάλη εμπιστοσύνη. Πάντοτε εργαζόμενος για την ευημερία της τοπικής μας κοινωνίας στον Νομό Τρικάλων” δήλωσε ο ίδιος.

 

Στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας, οι Βουλευτές, που απαρτίζουν την Επιτροπή, συμμετέχουν σε συνεδριάσεις κρίσιμων ενημερώσεων, καθώς και στην επεξεργασία νομοσχεδίων της εξωτερικής πολιτικής και της πολιτικής άμυνάς μας. Την προηγούμενη τετραετία, ο Θανάσης Λιούτας είχε μάλιστα την τιμή, να είναι εισηγητής σε πολύ σημαντικά νομοσχέδια. Στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, το αντικείμενο αφορά την οικονομική πολιτική και συγκεκριμένα, ενημερώσεις, καθώς και τη συζήτηση και την επεξεργασία νομοσχεδίων της οικονομικής πολιτικής του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο Θανάσης Λιούτας με τη νέα Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, κα. Ντόρα Μπακογιάννη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης