Τοπικά

Στις 10 π.μ. θα ξεκινήσουν αύριο τα σχολεία του ν. Τρικάλων

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει την εκπαιδευτική κοινότητα και τους γονείς – κηδεμόνες, ότι την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 10:00.  Αιτία, η πρόγνωση για εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες τις πρώτες Ώρες της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Η απόφαση ελήφθη σε συνεργασία με τους προϊσταμένους Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και αφορά σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια που λειτουργούν εντός του Δήμου Τρικκαίων. Αντιθέτως, οι παιδικοί, βρεφικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Τρικκαίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

 

Στις 10:00 π.μ. θα ξεκινήσουν αύριο όλα τα σχολεία του Δήμου Μετεώρων

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, αύριο Τρίτη 25/01/22 τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Μετεώρων καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, θα ξεκινήσουν στις 10:00 π.μ..

 

Στις 10 π.μ. θα ξεκινήσουν τα σχολεία και στο Δήμο Πύλης. Αυτή την ώρα θα ανοίγουν μέχρι και την Παρασκευή.

Στις 10:00 το πρωί της Τρίτης η έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας

Λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας σε συνδυασμό με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά της διασποράς του COVID-19, αποφασίστηκε από την Δημοτική αρχή του Δήμου Φαρκαδόνας η έναρξη λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας του Δήμου να γίνει στις 10:00 π.μ. για την Τρίτη 25 Ιανουάριου 2022. Το ίδιο ωράριο θα ισχύσει και για όλους τους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Φαρκαδόνας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης