Τοπικά

Στις 2 μ.μ. της Τρίτης η κηδεία του Παναγιώτη Διαμαντόπουλου

Το μεσημέρι της Τρίτης, στις 2 μ.μ., κηδεύεται εκ του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου, Αγίας Μονής Τρικάλων, ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, ο θάνατος του οποίου συγκλονίζει την πόλη.

 

Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, αγωνιστής της ζωής και δυναμικός συνδικαλιστής, εξαίρετος δε οικογενειάρχης, κατέληξε το πρωί της Δευτέρας σε ηλικία 57 ετών, στην πτέρυγα covid-19 του Νοσοκομείου Τρικάλων. Εργάζονταν ως οδηγός στην ΠΑΔΥΘ και ήταν γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Μελπωμένη, τα παιδιά τους Κωνσταντίνο και Ευάγγελο, τη μητέρα του Φωτεινή και την αδελφή του Ξανθή.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Τρικάλων μετά την θλιβερή αναγγελία θανάτου του Παναγιώτη Διαμαντόπουλο Γενικό Γραμματέα, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε:

  1. Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
  2. Να αποσταλεί στεφάνι στην σορό του.
  3. Να εκφωνηθεί ο επικήδειος.
  4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

 

Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος υπήρξε άνθρωπος με ακέραιο χαρακτήρα, αξιόλογος συνεργάτης και σωστός οικογενειάρχης.

Για τη Διοίκηση

Η ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η ΓΣΕΕ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Γενικού Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων Παναγιώτη Διαμαντόπουλου. Ο συνάδελφος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 57 ετών, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος άφησε το στίγμα του στον συνδικαλιστικό χώρο, προερχόμενος από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ήταν χρόνια συνδικαλιστής και εξελέγη στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων το Σεπτέμβριο του 2019.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

   KINHMA ΑΛΛΑΓΗΣ Ν.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

                             Αποχαιρετούμε  έναν  καλό σύντροφο

Παναγιώτη Διαμαντόπουλε ……. έφυγες πολύ νωρίς.

Εντελώς άδικα έφυγε σήμερα από κοντά μας   ο σύντροφος  Παναγιώτης Διαμαντόπουλος ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ, δυναμικός συνδικαλιστής, γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων.

Σπουδαίος άνθρωπος και εξαιρετικός οικογενειάρχης.

Θα τον θυμόμαστε για την μαχητικότητα του στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, για την ανιδιοτελή παρουσία του στους  αγώνες για τη παράταξη μας, για  την πραότητα του χαρακτήρα του, για τη συνεισφορά του στην προσπάθεια εξυγίανσης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους συναδέλφους του. Να αισθάνονται περήφανοι για ένα επιπλέον λόγο. Για το γεγονός ότι σε αυτή την ζωή αγωνίστηκε όχι μόνο για τον εαυτό του και την οικογένεια του αλλά και για τους συμπολίτες του και για τους συναδέλφους του.

Παναγιώτη καλό ταξίδι……   θα μας λείψεις.

Συλλυπητήρια της ΔΑΣ

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (Δ.Α.Σ) και οι εκλεγμένοι της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, εκφράζουμε  τα θερμά  μας συλλυπητήρια στους οικείους και στην οικογένεια του συναδέρφου μας Παναγιώτη Διαμαντόπουλου, για τον άδικο και πρόωρο θάνατο του.

 

Οι Εκλεγμένοι με την Δ.Α.Σ

Αρμάγος Δημήτρης

Λιατίφης Γιώργος

Παππή Κωνσταντίνα

Τσίγκας Πέτρος

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης