Τοπικά

Στον Μιχαλάκη ένας θρύλος του στίβου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης υποδέχθηκε  με ιδιαίτερη χαρά στο γραφείο του, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας την Τετάρτη 10 Μαϊου 2017, τον τρικαλινό  Ομοσπονδιακό προπονητή στίβου  κ. Χρήστο Παπαχρήστο. Ο διακεκριμένος συμπολίτης μας ως αθλητής δρόμων από το 1972 έως το 1988 πέτυχε μεγάλες επιδόσεις κατακτώντας τους τίτλους του Πρωταθλητή Ελλάδας και  του Βαλκανιονίκη. Υπήρξε  κάτοχος πανελλήνιων και βαλκανικών ρεκόρ και συμμετείχε επιτυχώς σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Τον κ. Παπαχρήστο συνόδευαν η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 800μ. και Α΄ Βαλκανιονίκης κλειστού στίβου Κων/να Γιαννοπούλου, η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 1500μ. και 3000μ. και  κάτοχος πανελλήνιων ρεκόρ  Αναστασία Μαρινάκου, η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 3000 μ. steeple Αθηνά Κοΐνη, o Πρωταθλητής Ελλάδας στα 5.000μ. και 2ος στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2016 Κώστας  Γκελαούζος και  ο Πρωταθλητής Κύπρου στα 800μ. Θεοφάνης Μιχαηλάς.

Οι διακεκριμένοι αθλητές και αθλήτριες προπονούνται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στην πόλη μας υπό την καθοδήγηση του κ. Παπαχρήστου. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής εξήγησε πως η πόλη μας αυτή την εποχή προσφέρεται λόγω των καιρικών συνθηκών  που επικρατούν, των αθλητικών υποδομών ( Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων)  αλλά και των κατάλληλων φυσικών εξωτερικών χώρων όπως το Πάρκο του Αγίου Γεωργίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών και τους ευχήθηκε να είναι υγιείς και να μας χαρίζουν σημαντικές  διακρίσεις. «Τα Τρίκαλα έχουν μεγάλη αθλητική ιστορία και έχουν γεννήσει  σπουδαίους πρωταθλητές. Ένας εξ αυτών είναι και ο Χρήστος Παπαχρήστος.  Είμαι σίγουρος πως με την καθοδήγησή του θα πετύχετε ακόμη μεγαλύτερες νίκες. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειάρχης μας  ο Κώστας Αγοραστός και εγώ προσωπικά πιστεύουμε στη μεγάλη προσφορά του αθλητισμού και ειδικά στις δύσκολες αυτές καταστάσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας  χρειαζόμαστε τις επιτυχίες σας ακόμη περισσότερο.»

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, εσάς κ. Αντιπεριφερειάρχα Τρικάλων και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ευθύμιο Ρεντζιά για την ηθική και έμπρακτη στήριξη των αθλητών και των αθλητριών μας. Έχει αποδειχθεί πως δε φτάνει μόνο η προσπάθεια και το μεράκι των αθλητών αλλά απαιτείται και η ενίσχυση από την πολιτεία προκειμένου να γνωρίζουμε μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Χρήστος Παπαχρήστος.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του κ. Παπαχρήστου αναμένεται να αναχωρήσουν τις επόμενες ημέρες για την Αθήνα προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τους αγώνες που ακολουθούν, δηλαδή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Πάτρα αλλά και το Πανευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης