Τοπικά

Στον υπουργό Δικαιοσύνης ο Μ. Χατζηγάκης

Ζητήματα που άπτονται με το Δικαστικό και Νομικό κλάδο τέθηκαν επί τάπητος στην συνάντηση του Μικέλη Χατζηγάκη με τον υπουργό Δικαιοσύνης,  Κώστα Τσιάρα.

Κατά την συνάντηση ο Μ. Χατζηγάκης έθεσε ταυτόχρονα το ζήτημα βελτιώσεων και ανακαίνισης του Δικαστικού Μεγάρου Τρικάλων-το οποίο ανεγέρθηκε και παραδόθηκε επί υπουργίας του πατέρα του Σωτήρη Χατζηγάκη το 2008- καθώς και την τάχιστη σύνδεση του στο δίκτυο φυσικού αερίου, το οποίο έχει ήδη δρομολογηθεί από τον υπουργό.

Σημαντική χαρακτήρισε με δηλώσεις του την συνάντηση ο Μικέλης Χατζηγάκης, καθώς μέσα από αυτή συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους δυο κλάδους αλλά υπήρξε και τοπική χροιά. Συγκεκριμένα, ο Μ. Χατζηγάκης δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Τσιάρα. Ενημερώθηκα για τις πρωτοπόρες δράσεις του Υπουργείου όπως η μεταρρύθμιση του οικογενειακού δικαίου, οι αλλαγές στον κώδικα των δικαστικών υπαλλήλων μετά από πολλά χρόνια, αλλά και τα τεράστια βήματα που δρομολογούνται στην ψηφιοποίηση της δικαιοσύνης. Σταθήκαμε περισσότερο στον εκσυγχρονισμό του οικογενειακού δικαίου που αποτελεί μια σημαντική τομή. Η επιτυχημένη πρωτοβουλία του κ. Τσιάρα θα δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα και θα βοηθήσει να μειωθούν οι διαμάχες μεταξύ γονέων και το κάθε παιδί να έχει ποιοτικό χρόνο και με τους δύο γονείς. Παράλληλα, ο νέος νόμος θα κλείσει όλα τα παράθυρα σε ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας.»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης