Τοπικά

Στον υφυπουργό Οικονομικών ο Χρήστος Μπλουγούρας

Θέματα που αφορούν την αγορά έθεσε υπ’ όψιν του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και οικονομικός επόπτης της ΕΣΕΕ.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Μπλουγούρας συμμετείχε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου της ΕΣΕΕ στη συνάντηση με τον νέο υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Γιώργος Καρανίκας, ο Αντιπρόεδρος της κ. Σταύρος Καφούνης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Χρήστος Μπλουγούρας, ο Διευθυντής ΕΣΕΕ κ. Αντώνης Μέγγουλής και ο επιστημονικός συνεργάτης κ. Αντώνης Μουζάκης.
Από την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας τέθηκαν τα θέματα και συζητήθηκαν η αποκλιμάκωση της υπερφορολόγησης των επιχειρήσεων, οι αλλαγές στο σύστημα ΦΠΑ, η αποκατάσταση των αδικιών στον ΕΝΦΙΑ, η πορεία προς την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και του τέλους επιτηδεύματος. Παράλληλα, έγινε διεξοδική συζήτηση επάνω στην πορεία της ρύθμισης των 120 δόσεων και στις προτάσεις της ΕΣΕΕ για μια περισσότερο χρηστική πάγια ρύθμιση.
Ο κ. Υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι ήδη έχει ξεκινήσει η πορεία εκλογίκευσης του φορολογικού συστήματος και αποκατάστασης των ανισοτήτων και των λαθών, τόσο στο γενικότερο φορολογικό σύστημα όσο και στις 120 δόσεις.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης