Ροή Τοπικά

Στους δημάρχους Μετεώρων και Φαρκαδόνας ο νέος διοικητής της ΣΜΥ

Τον νέο Διοικητή της ΣΜΥ υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος. Την Τρίτη 30/3/2021 επισκέφθηκε τον Δήμαρχο ο Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Δαλάκης που έχει αναλάβει τη διοίκηση της σχολής στελεχών του Ελληνικού Στρατού στα Τρίκαλα (ΣΜΥ).

Αρχικά ο Δήμαρχος συνεχάρη τον νέο Ταξίαρχο και του ευχήθηκε καλή θητεία στην τόσο σημαντική θέση που του έχει ανατεθεί. Στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ Δήμου και ΣΜΥ ενώ ο Δήμαρχος επισήμανε ότι θα βρίσκεται δίπλα στη σχολή συνεχίζοντας τις άριστες σχέσεις που υπάρχουν μέχρι σήμερα.

Τέλος ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον Ταξίαρχο υγεία σε αυτόν προσωπικά στα στελέχη και στο προσωπικό της σχολής και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο της εκπαίδευσης των στελεχών του στρατού μας.

Στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας ο νέος Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Δαλάκης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας πραγματοποίησε ο νέος διοικητής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Δαλάκης, το πρωϊ της Τετάρτης 31 Μαρτίου 2021. Τον καλωσόρισε ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπυρίδωνας Αγναντής ενώ παραβρέθηκαν  στη συνάντηση οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γεωργολόπουλος και Κοσμάς.

Ο κ. Αγναντής ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του νέου διοικητή της ΣΜΥ, στα στελέχη , στους σπουδαστές και σπουδάστριες αλλά και στο προσωπικό της σχολής, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων και στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας.

Ο κ. Δαλάκης ανέφερε πως η ΣΜΥ αναπτύσσεται και αναβαθμίζεται συνεχώς και μάλιστα θα αυξηθούν οι εισακτέοι στη σχολή σύντομα ενώ προσέφερε αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο με το λογότυπο και το σήμα της σχολής.

Έγινε συζήτηση για θέματα που άπτονται της συνεργασίας της ΣΜΥ με τον Δήμο Φαρκαδόνας, όπως αυτή αποτυπώθηκε πρόσφατα με την μεγάλη κοινωνική προσφορά και βοήθεια της ΣΜΥ σε σκηνές και καθημερινή διανομή φαγητού  και ο κ. Αγναντής  ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ταξίαρχο,για την συμβολή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών που στήριξε έμπρακτα τους σεισμόπληκτους κατοίκους των κοινοτήτων του Δήμου οι οποίοι επλήγησαν από τους ισχυρούς σεισμούς.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης