Ροή Τοπικά

Στου “Μαγκλάρα” ο ιδιοκτήτης της βιομηχανίας ζυμαρικών “ΜΕΛΙΣΣΑ” (φώτο)

Στην περιοχή μας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο ιδιοκτήτης της βιομηχανίας ζυμαρικών “ΜΕΛΙΣΣΑ” η οποία κυριαρχεί στην Ελληνική αγορά εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια.

 

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr ο Γιώργος Κίκιζας γευμάτισε στην ταβέρνα του “Μαγκλάρα” έξω από την Καλαμπάκα, καθώς με τον ιδιοκτήτη της Γιάννη Πίσσα διατηρεί φιλική σχέση από την εποχή που ο τελευταίος διατηρούσε εστιατόριο στη Σκιάθο. Στην παρέα του ήταν και άλλοι γνωστοί επιχειρηματίες.

Η Melissa Κίκιζας γεννήθηκε το 1947 από το όραμα του Αλέξανδρου Κίκιζα να δημιουργήσει μια βιομηχανία τροφίμων, η οποία να αναδεικνύει τις πρώτες ύλες του τόπου μας μετατρέποντάς τες σε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σήμερα, 6 δεκαετίες αργότερα, η τρίτη γενιά της οικογένειας Κίκιζα ηγείται μίας από τις σημαντικότερες εταιρίες τροφίμων στην Ελλάδα, με παρουσία σε περισσότερες από 45 χώρες.

Η παραγωγή ζυμαρικών και σιμιγδαλιού αποτελεί τη βασική μας δραστηριότητα. Απορροφούμε ετησίως περισσότερους από 80.000 τόνους από τα άριστης ποιότητας ελληνικά σκληρά σιτάρια. Το καθετοποιημένο συγκρότημα μύλου και μακαρονοποιείου στη Λάρισα, παράγει ετησίως περισσότερους από 55.000 τόνους ζυμαρικών, καθιστώντας τη βιομηχανία μας μία από τις μεγαλύτερες του είδους στην Ευρώπη!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης