Τοπικά

Στο εργοτάξιο του Ε-65 τα μέλη της Ν.Ε. Τρικάλων του ΤΕΕ

Το εργοτάξιο του Ε65 στην Βασιλική Τρικάλων επισκέφθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Τρικάλων, την Τρίτη 24 Μαΐου, στα πλαίσια της γενικότερης παρουσίας και της ενημέρωσης των μελών για την πορεία των σημαντικών έργων που εκτελούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε μια αναλυτική ενημέρωση από τον ανάδοχο του έργου (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ) για την πρόοδο των εργασιών στο βόρειο τμήμα του Ε65 που θα συνδέει τα Τρίκαλα με την Εγνατία Οδό.

Επίσης, επισημάνθηκαν από τον ανάδοχο τα σημαντικότερα προβλήματα που καθυστερούν την εξέλιξη των εργασιών και έχουν να κάνουν κυρίως με τη διαδικασία των απαλλοτριώσεων των ακινήτων που σε μεγάλα τμήματα του βόρειου τμήματος δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Από την πλευρά τους τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του έργου για την πρόθεση τους να παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια σε τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν κατά την εξέλιξη των εργασιών.

Τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Τρικάλων εκπροσώπησαν στη συνάντηση ο πρόεδρος, Απόστολος Μπαταβάνης, ο αντιπρόεδρος, Δημήτριος Μούρκας, και τα μέλη Βασίλειος Στράτος και Ευάγγελος Ζαφείρης.

Από την πλευρά της αναδόχου εταιρίας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ παρευρέθηκαν ο διευθυντής έργου Ε65, Θεόδωρος Τάγκας, και ο διευθυντής εργοταξίου Ε65, Στάυρος Ζουμπούλης ενώ στη συνάντηση ήταν παρών και ο Γέωργιος Νόλας ως επιβλέπων του έργου με την ιδιότητα του “ανεξάρτητου μηχανικού”

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης