Ροή Τοπικά

Στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

Κλιμάκιο της  Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Τρικάλων, αποτελούμενο από τον βουλευτή του κόμματος Σάκη Παπαδόπουλο, τον πρώην βουλευτή Χρήστο Σιμορέλη,  τον περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Χάϊδο, καθώς και τα στελέχη της Τοπικής οργάνωσης Φαρκαδόνας, Δημήτρη Στάμο και Σπύρο Λίτσιο, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας  Φαρκαδόνας  και τον Δήμο Φαρκαδόνας  την Τετάρτη  27/01/2021 και συζήτησε  τα προβλήματα του Κ.Υ καθώς και τα προβλήματα του Δήμου και γενικότερα της περιοχής.

Επισημάνθηκαν και αναδείχθηκαν οι μεγάλες ελλείψεις του Κ.Υ  σε προσωπικό  και σε εργαστήρια, καθώς και τα σοβαρά  προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι. Επισημάνθηκε ιδιαίτερα  και το θέμα του εμβολιαστικού κέντρου, καθώς κοινή ήταν η απαίτηση  όλων να λειτουργήσει  άμεσα το εμβολιαστικό κέντρο στη Φαρκαδόνα, όπως είχε ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, για να μην αναγκάζονται οι κάτοικοι να μεταφέρονται σε μακρινές περιοχές ή σε άλλο Νομό για να εμβολιαστούν.

Επίσης με την  επίσκεψη στον Δημαρχείο  και τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Γεωργολόπουλο και με τους εργαζόμενους του Δήμου, τονίστηκε από όλες τις πλευρές η ανάγκη της επαρκούς στήριξης από την κυβέρνηση στους πληγέντες από την καταστροφή του Ιανού, την κατασκευή του φράγματος Νεοχωρίτη και την έναρξη των εργασιών στο νέο οικισμό των Ποντίων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στηρίζει τα δίκαια και αναντίρρητα αιτήματα του Δήμου Φαρκαδόνας  και των κατοίκων του και θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις, τόσο με παρεμβάσεις του στη βουλή όσο και με την ανάδειξη των προβλημάτων,  για την επίλυση τους.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης