Τοπικά

Στο ΚΕΘΕΑ με τον Χρ. Λιάπη, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, η ΟΝΝΕΔ επισκέφτηκε το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας, παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες και χωρίς λίστες αναμονής τόσο για την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά αλλά και για το αλκόολ, τον τζόγο και το διαδίκτυο.

Τον πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ Χρήστο Λιάπη και τον Διευθυντή Βασίλη Γκιτάκο συνάντησε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, παρουσία μελών του Εκτελεστικού Γραφείου και συζήτησαν για τη δράση του Οργανισμού, τον τρόπο επανένταξης των εξαρτημένων ατόμων, το νομοθετικό πλαίσιο, ενώ συμφώνησαν σε μια συνεργασία για κοινές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γύρω από το πρόβλημα των εξαρτήσεων.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στόχος μας στην ΟΝΝΕΔ είναι, αφορμώμενοι από τέτοιες ημέρες, να αναδεικνύουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι και να παλεύουμε να βρούμε λύσεις. Στον αγώνα κατά των ναρκωτικών κανένας χρήστης και καμία οικογένεια δεν πρέπει να νιώθουν μόνοι. Και το ΚΕΘΕΑ έχει καταφέρει μέσα από το έργο του να δώσει μια νέα ευκαιρία ζωής στους ανθρώπους αυτούς».

Ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ Χρήστος Λιάπης έδωσε συγχαρητήρια στη διοίκηση της ΟΝΝΕΔ λέγοντας: «Υποδέχομαι με ιδιαίτερη χαρά μια ευαισθητοποιημένη νεολαία που έχει αποδείξει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο μέσα από τις δράσεις της», προσθέτοντας πως: «Είναι κομβικής σημασίας ο ρόλος της νέας γενιάς η οποία καλείται να δεχτεί αλλά και να επανεκμπέμψει το μήνυμα της εκρίζωσης των ναρκωτικών.  Ο αγώνας για την καταπολέμηση των εξαρτήσεων είναι μια εθνική και κοινωνική υπόθεση, πέρα και πάνω από πολικά χρώματα και σκοπιμότητες, που μας θέλει όλους ενωμένους, ώστε να δούμε τις ζωές των συνανθρώπων μας, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον δύσκολο αγώνα της απεξάρτησης, να γεμίζουν με το χρώμα της αισιοδοξίας και τις πιο μεγάλης νίκης. Της νίκης απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό.»

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης