Τοπικά

Στο πλευρό του Παύλου Μαρινάκη ο Χρήστος Μιχαλάκης

Συνάντηση με τον νέο Γραμματέα της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και Αναπληρωτής Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του κόμματος Χρήστος Μιχαλάκης.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης ήταν από τους πρώτους που ευχήθηκαν στον Παύλο Μαρινάκη, μετά την εκλογή του, καθώς οι δυο τους είναι γνώριμοι από παλιά και έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, με ιδιαίτερη επιτυχία.

Αυτή η αγαστή συνεργασία αναμένεται να συνεχιστεί, με τον νέο Γραμματέα της ΝΔ να βασίζει πολλά στην εμπειρία του Χρήστου Μιχαλάκη για τα θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι μόνο. Άλλωστε, και σε αυτή την συνάντηση, δεν έχασαν την ευκαιρία να συζητήσουν σειρά ζητημάτων, που θα βρεθούν ψηλά στην ατζέντα το ερχόμενο διάστημα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων μετά την συνάντηση υπογράμμισε πως «είχα την ευκαιρία να συγχαρώ τον φίλο και συνοδοιπόρο Παύλο Μαρινάκη για την εκλογή του στη θέση του Γραμματέα της ΝΔ. Πρόκειται για έναν άνθρωπο άξιο και ικανό, που θα οδηγήσει το κόμμα με σταθερότητα και σιγουριά στο αύριο. Ένα κόμμα «ανοιχτό και σύγχρονο» όπως είπε και ο ίδιος.

Είναι, βέβαιο, πως θα δικαιώσει απόλυτα την επιλογή του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και τον διαβεβαιώνω πως σε αυτή την πορεία θα είμαστε δίπλα του, σε κάθε βήμα, σε κάθε αγώνα, σε κάθε νίκη».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης