Τοπικά

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τους Sakafliades

Στις δύσκολες ημέρες που όλοι μας ζούμε θεωρούμε χρέος μας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που τόσο πολύ έχουν ανάγκη.
Τα συνεχή lockdown -και όχι μόνο- έχουν φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση πολλούς συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν χάσει τη δουλειά τους και που δυστυχώς δεν είναι σε θέση να αγοράσουν ούτε τα αναγκαία είδη επιβίωσης.
Επίσης, άνθρωποι που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, όπως οι ηλικιωμένοι είτε φοβούνται είτε δυσκολεύονται να βγουν για την αγορά των ανωτέρω προϊόντων.
Ο Σύνδεσμός μας αναγνωρίζοντας πως μόνο με την αλληλεγγύη μεταξύ μας μπορεί να υπάρξει ηλιαχτίδα ελπίδας μέσα στην κοινωνία μας, ανακοινώνει στην Τρικαλινή κοινωνία μια σειρά δράσεων, αρχής γενομένης από αύριο 14/11 και για όσο διαρκέσει το lockdown vol. 2.
Ο Σύνδεσμος έχει προβεί ήδη στην αγορά και στη συγκέντρωση στα γραφεία του προϊόντων μακράς διάρκειας (μακαρόνια, ρύζι, λάδι, χυμούς, γάλα, χαρτικά κλπ) τα οποία θα μοιραστούν στους συμπολίτες μας που πραγματικά έχουν ανάγκη ξεκινώντας από το πρωί του Σαββάτου 14/11.
Καλούμε όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας καθώς και όλους τους Τρικαλινούς που επιθυμούν να συνεισφέρουν στο εγχείρημα αυτό, να φέρουν επιπλέον προϊόντα στα γραφεία μας, έτσι ώστε να συγκεντρωθούν ακόμη περισσότερα εκτός αυτών που θα αγοραστούν ούτως ή άλλως από το ταμείο του Συνδέσμου.
Η συγκέντρωση των προϊόντων θα γίνεται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο κατά τις ώρες 18:00 – 20:30.
Επιπλέον, κατά τις ίδιες ώρες θα είναι δυνατή και η παραλαβή από τα γραφεία του Συνδέσμου των προϊόντων που θα έχουν συγκεντρωθεί από όσους έχουν πραγματικά ανάγκη και επιθυμούν τη βοήθεια μας.
Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός κατά το ανωτέρω ωράριο ΜΟΝΟ για την παραλαβή και την παράδοση των προϊόντων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας.
Τέλος, για τους συμπολίτες μας που δε μπορούν να μετακινηθούν ή δεν επιθυμούν να προσέλθουν στα γραφεία του Συνδέσμου για την παραλαβή των προϊόντων, θα δεχόμαστε μηνύματα στη σελίδα μας και κατόπιν περαιτέρω συνεννόησης άτομα του Συνδέσμου μας θα προσέρχονται με τα δικά τους μέσα στον χώρο τους προσφέροντας τους μια ελπίδα χαράς.
Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι στον αόρατο αυτό εχθρό.
Η αλληλεγγύη το μοναδικό μας όπλο και μη ξεχνάτε πως οπαδός = ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Υ.Γ. Την επόμενη εβδομάδα μέρος των συγκεντρωθέντων προϊόντων θα αποσταλούν στον Σύνδεσμο Οπαδών του ΟΦΗ “Snakes”, προς ενίσχυση των πληγέντων από την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε το νησί της Κρήτης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης