Ροή Τοπικά

Συγκέντρωση πρωτιάς από τον Θανάση Λιούτα στα Τρίκαλα (video-φώτο)

Λαοθάλασσα στον πεζόδρομο της Ασκληπιού – Μεγάλος ενθουσιασμός, πάθος και νεολαία στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Με μια μεγαλειώδη, γεμάτο ενθουσιασμό και νεολαία, συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, η οποία επισφράγισε το ρεύμα πρωτιάς που έρχεται από κάθε γωνιά του Νομού, κορυφώθηκε η προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Λιούτα.

Το πολύ μεγάλο πλήθος, το οποίο συγκεντρώθηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης, στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, κατέδειξε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο τη δυναμική του Θανάση Λιούτα, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Παρουσία πολλών ανθρώπων και πλήθους αυτοδιοικητικών κομματικών στελεχών, εκπροσώπων αρχών, φορέων και συλλόγων του τόπου, ο κ. Λιούτας απηύθυνε έναν ισχυρό πολιτικό λόγο, με δυνατές δόσεις συγκίνησης και φόρτισης, με τον οποίο εξήγησε ποιος είναι, τι πιστεύει και τι θέλει να προσφέρει στην τρικαλινή κοινωνία.

Τον Θανάση Λιούτα προλόγισε ένα κορίτσι 17 ετών, μια επιλογή ύψιστου συμβολισμού, η οποία καταδεικνύει τον ενδιαφέρον του για τους νέους, τις ανάγκες, αλλά και την αποφασιστικότητά του να αγωνιστεί για να αποκτήσουν μέλλον στον τόπο μας. Χαρακτηριστικά, ο ίδιος, αναφερόμενος στους πολίτες του Νομού Τρικάλων, υπογράμμισε ότι, «Γνωρίζω βαθιά τα προβλήματά σας. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν σταμάτησα ποτέ να είμαι δίπλα σας, να συνομιλώ μαζί σας, να σας βλέπω και να με βλέπετε. Ξέρω πολύ καλά, ότι είχατε άλλα όνειρα για τη ζωή σας, για την οικογένειά σας, για την επιχείρησή σας, για το επάγγελμά σας.»

Αναφερόμενος στη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνει η ελληνική κοινωνία, στη συνέχεια τόνισε ότι, «Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και γενικά όλοι οι άνθρωποι της παραγωγής βρίσκονται σε ομηρεία. Ο εμπορικός και βιοτεχνικός κόσμος είναι κυριολεκτικά εγκλωβισμένος στις μυλόπετρες της υπερβολικής φορολόγησης και της στασιμότητας.  Βλέπω τους νέους μας να φεύγουν στο εξωτερικό, γεμάτοι απελπισία. Βλέπω τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας να αισθάνονται αδύναμοι, να μην ξέρουν πότε τελικά θα πάρουν τη σύνταξή τους”. Την κατάσταση αυτή θα αναστρέψει με τόλμη και θάρρος, ο Θανάσης Λιούτας και η νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του, ο κ. Λιούτας απευθύνθηκε σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες και εστίασε στη μεγάλη ανάγκη να εφαρμοστεί το νέο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. «Είναι ένα πρόγραμμα», τόνισε, «που είναι φτιαγμένο για τους Έλληνες και την πατρίδα μας. Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο για να δώσει λύσεις και ευκαιρίες σε όλους. Για να δώσει λύσεις, σε όλες τις γενιές των Ελλήνων, για μια καλύτερη ζωή.» Από κανένα άλλο πολιτικό κόμμα, τόνισε, ο Θανάσης Λιούτας δε θα μπορούσε να υπάρξει ένα τέτοιο γενναίο πολιτικό πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, υπογράμμισε ότι, «Η ευκαιρία για αυτή τη μεγάλη πολιτική αλλαγή δε θα μπορούσε να δοθεί από κανένα άλλο κόμμα. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη παράταξη, η παράταξη της κοινωνίας και του λαού. Η παράταξη που  διαχρονικά βοήθησε τον τόπο και το έχει αποδείξει στην πράξη.»

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα, σε μια στιγμή έντονα συγκινησιακά φορτισμένη, είπε ότι, έδωσε και συνεχίζει να δίνει έναν πάρα πολύ μεγάλο αγώνα, παρά τον πόλεμο που δέχθηκε και δέχεται. «Δε φοβήθηκα και δεν λειτούργησα ποτέ ανταγωνιστικά. Δεν άφησα χώρο για αντιδικίες και αντιπαραθέσεις. Δεν προκάλεσα κανέναν. Δεν άφησα χώρο σε ο,τιδήποτε θα με έβγαζε από τον δρόμο μου. Από τον δρόμο να εκπροσωπήσω εσάς και μόνο εσάς. Να σας ακούσω. Να σας δω. Να σας πείσω, ότι πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι μαζί σε μια μεγάλη αλήθεια, ότι με δύναμη και πίστη πρέπει να ενωθούμε γύρω από νέες ιδέες και να φύγουμε μπροστά.»

Ο Θανάσης Λιούτας, στο τέλος της ομιλίας του κάλεσε τους ανθρώπους να δώσουν μια καθαρή εντολή για αυτοδυναμία στην Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι δεν αναζητά καμία πολιτική επετηρίδα, αλλά μόνο να προσφέρει αληθινά στον τόπο μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης