Τοπικά

Συγκλονίζει η τελευταία (… προφητική!) ανάρτηση του Βασίλη Βαργιάμη

Θρηνούν τα Τρίκαλα το χαμό του 50χρονου προπονητή πολεμικών τεχνών.

Ο Βασίλης Βαργιάμης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής (δείτε ΕΔΩ) και ενώ μόλις λίγες ώρες πριν ήταν με την παρέα του, χαλαρός και άνετος όπως πάντα!… Οι φίλοι και συναθλητές του τον αποχαιρετούν μέσω facebook, ωστόσο συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση που είχε κάνει ο ίδιος μια εβδομάδα πριν το θάνατό του και η οποία μοιάζει προφητική: «Μου χρωστάω ένα ταξίδι που τα πρέπει δεν με άφησαν να κάνω»!!!…  

 

Συλλυπητήριο Μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη

 

« Απέραντη Θλίψη γεμίζει όλους μας η απώλεια του Βασίλη Βαργιάμη »

Ο Βασίλης, έφυγε αδόκητα από τη ζωή και ο χαμός του γέμισε με θλίψη τον κόσμο των Τρικάλων. Το αποτύπωμα του ανεξίτηλο στον χώρο του αθλητισμού, με τελική σφραγίδα την ίδρυση του «ΣΟΑΤ», απογειώνοντας τον ελληνικό αθλητισμό και συνάμα κάνοντας μας περήφανους διεθνώς.

Μέσα από την καρδιά μου εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια όσο και στους οικείους του.

 

 

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης  Τρικάλων

 

Συλλυπητήρια μηνύματα από Δήμο Τρικκαίων και αθλητικά Σωματεία

Την ίδια ώρα τον Βασίλη Βαργιάμη αποχαιρετούν ο Δήμος Τρικκαίων και αθλητικά σωματεία του Νομού μας. Τη θλίψη και την οδύνη του για τον ξαφνικό θάνατο του συμπολίτη – στελέχους του τοπικού αθλητισμού, Βασίλη Βαργιάμη, εκφράζει με μήνυμά του ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.


Στο μήνυμά του επισημαίνει ότι και ο ίδιος και οι συμπολίτες τρικαλινοί «θλιβόμαστε βαθιά από τον θάνατο του αγαπητού σε όλους, αθλητή και προπονητή. Το πρωινό της Κυριακής 28 Ιουλίου 2019 ήταν ένα πρωινό που σκόρπισε οδύνη σε όλους μας». Και συνεχίζει: «Ως αθλητής, ως προπονητής, ως “ψυχή” του ΣΟΑΤ, ως επιφανές στέλεχος της άθλησης γενικότερα, ο Βασίλης Βαργιάμης έβαλε βαριά σφραγίδα στον τρικαλινό και στον ελληνικό αθλητισμό. Η διαπαιδαγώγηση των νεότερων αθλητών, η ανάδειξη αθλητών παγκόσμιας κλάσης – με κορυφαία, τη Φανή Τζέλη και τις παγκόσμιες διακρίσεις της -,  οι συνεχείς προσπάθειες για βελτιώσεις σε υποδομές, οι δράσεις για την ανάπτυξη του τάε κβο ντο, η ουσιαστική συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων σε όλα αυτά τα ζητήματα, κατέδειξαν τον άνθρωπου που με μεράκι, με αγάπη, με σύστημα και διάθεση, αγωνιούσε και προσπαθούσε για το καλύτερο».
Ο κ. Παπαστεργίου επισημαίνει ότι «το έργο ενός ανθρώπου ειδικά στον αθλητισμό, δε χάνεται. Παραμένει, και αποτελεί οδηγό και στοιχείο δράσης για τη συνέχιση της προσφοράς στη νέα γενιά».
Εκφράζει, δε, «τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του, στους συγγενείς, τους φίλους, την αθλητική οικογένεια του ΣΟΑΤ».

Ο Αίολος Τρικάλων

Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την οδύνη όλων μας για τον πρόωρο χαμό του φίλου, συνεργάτη και συνοδοιπόρου στον αθλητισμό της πόλης Βασίλη Βαργιάμη. Το χαμόγελο, η αισιοδοξία, το πάθος που τον συντρόφευε στη ζωή του θα λείψουν σε όλους. Καλό κουράγιο στον γιο του και την οικογένειά του. Αντίο ΦΙΛΕ.

Δ.Σ Α.Ο ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Ο Ασκληπιός

Ο Ασκληπιός, όπου αγωνίστηκε ως αθλητής βόλεϊ ο Βασίλης Βαργιάμης, αναφέρει σε μήνυμά του:

«Ένας ακούραστος εργάτης του αθλητισμού έφυγε, τόσο ξαφνικά και άδικα, σήμερα από κοντά μας.

Ο Βασίλης Βαργιάμης ήταν από τους κορυφαίους αθλητές βόλλευ που είχε αναδείξει η πόλη μας καθώς υπήρξε αθλητής τόσο, του ΓΣ Τρικάλων και του Ασκληπιού Τρικάλων, ενώ αγωνίστηκε και με την Καρδίτσα στην Α2 κατηγορία αλλά και στην ΕΑ Λάρισας καθώς επίσης  διατέλεσε και προπονητής στον Ασκληπιό επί σειρά ετών.

Ήταν πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και μαζί με τον φίλο και κουμπάρο του Νίκο Παϊταρίδη δημιούργησαν τον ΣΟΑΤ τον οποίο μέσα σε λίγα χρόνια κατάφεραν να τον καταστήσουν ως ένα από τα κορυφαία σωματεία Ταεκβοντο στην Ελλάδα αναδεικνύοντας πρωταθλητές που ξεπέρασαν και τα ελληνικά σύνορα.

Το ΔΣ, οι προπονητές και οι αθλήτριες του ΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων volley, εκφράζουμε την βαθειά μας θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και σε όλη την οικογένεια του ΣΟΑΤ,  για τον ξαφνικό θάνατο του Βασίλη Βαργιάμη.

Καλό ταξίδι φίλε Βασίλη».

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εξωτερικής Φρουράς Φυλακών

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να προσπαθήσουμε να
αποδεχτούμε τον αιφνίδιο χαμό του συναδέλφου μας Βαργιάμη Βασιλείου.
Κανείς μας δεν μπορεί και δεν θέλει να πιστέψει ότι χάθηκε τόσο πρόωρα και άδικα
ένας νέος άνθρωπος, ένας πατέρας.
Όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συνυπηρετήσουν μαζί του, μπορούν
να αντιληφθούν το μέγεθος της απώλειας για την φυσική και υπηρεσιακή του οικογένεια.
Δυστυχώς, η ζωή δεν στάθηκε μαζί του γενναιόδωρη και ο απροσδόκητος θάνατος
του πέραν ότι μας γεμίζει απέραντη θλίψη, αφήνει παράλληλα δυσαναπλήρωτο κενό σε
κάθε κοινωνική και υπηρεσιακή δραστηριότητα του, μιας και η πολυσχιδής ενασχόληση
του με τον αθλητισμό της τοπικής κοινωνία των Τρικάλων αποτέλεσε σημείο αναφοράς.
Ο Βασίλης αφήνει πίσω του το καμάρι του, το γιο του Γιώργο, φοιτητή πλέον των
ΤΕΦΑΑ, μια σχολή που αγάπησε και ο ίδιος, αλλά και όλους εμάς τους συναδέλφους του
που πλέον έχουμε το ιερό καθήκον να διατηρούμε ζωντανή την μνήμη του. Καλό ταξίδι
φίλε μας, καλό Παράδεισο Βασίλη…

Το Δ.Σ.

Οι Ίκαροι Τρικάλων

Δεν υπάρχει τρόπος, δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε την οδύνη μας για τον απροσδόκητο χαμό του Βασίλη Βαργιάμη. Ενός εργάτη του τρικαλινού αθλητισμού με πολύπλευρη προσφορά τόσο στο βόλεϊ όσο και στο ταεκβοντο. Η οικογένεια των Ικάρων Τρικάλων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια τους οικείους του Βασίλη.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης