Τοπικά

Συγκλονίζει Τρικαλινός ασθενής με κορωνοϊό: «Μου έσωσαν τη ζωή στο Νοσοκομείο Τρικάλων»

Την  εμπειρία που βίωσε ως νοσηλευόμενος στη μονάδα covid-19 του Νοσοκομείου περιγράφει στο trikalavoice.gr γνωστός Τρικαλινός.

Ο 70χρονος Γ.Μ., με πολλά υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων πριν λίγες εβδομάδες. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό «έπεσαν καταπάνω» προχωρώντας άμεσα σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και χορηγώντας του την κατάλληλη αγωγή.

«Δεν μπορούσα να ξεχωρίσω πρόσωπα» λέει ο Γ.Μ. στο trikalavoice.gr «αφού όλοι φορούσαν τις ίδιες στολές και μάσκες. Ένιωθα όμως την έγνοια και την αγάπη τους. Οι γιατροί μας επισκέπτονταν καθημερινά και είχαμε συζήτηση περί της κατάστασής μας. Δίνουν μάχη για τον συνάνθρωπο και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου».

Ο Γ.Μ. αναρρώνει σπίτι του πια όντας καλά στην υγεία του, ενώ σε ένα πρόχειρο χαρτί κράτησε το «ημερολόγιο» της νοσηλείας του:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης