Τοπικά

Συγνώμη απ’ τους συναδέλφους του γιατρούς ζητά ο Άγγελος Ζορμπάς

Ο διευθυντής της Α΄ Παθολογικής του Νοσοκομείου Τρικάλων ανασκευάζει δήλωσή του, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των γιατρών.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Ζορμπάς μιλώντας στη Λέσχη 97,6 και αναφερόμενος στην αντιμετώπιση των περιστατικών covid-19 στο Νοσοκομείο Τρικάλων  δήλωσε ότι “δεν υπάρχουν επιστημονικές απαιτήσεις για την αντιμετώπιση περιστατικών covid-19 και αυτά μπορούν να τα αντιμετωπίσουν ειδικευόμενοι γιατροί. Από εκεί και πέρα υπάρχει ανάγκη για χαμαλοδουλειά”!… (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά).

Ο ίδιος λίγες ώρες αργότερα προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση ζητώντας παράλληλα συγνώμη από συναδέλφους του που μπορεί να προσβλήθηκαν και σημειώνοντας πως δεν ήταν αυτή η πρόθεσή του:

«Σχετικά με την σημερινή μου έκφραση ως “χαμαλοδουλειάς” της εργασίας των ειδικευομένων στις κλινικές covid που λέχθηκε σε συνέντευξή μου σε ραδιοφωνικό σταθμό θέλω να δηλώσω τα παρακάτω. Η λέξη αυτή ήθελε να καταδείξει το πόσο επίπονη και σκληρή είναι η συγκεκριμένη εργασία και δεν λέχθηκε με απαξιωτικό τρόπο. Ο ίδιος τόσο ως ειδικευόμενος εργαζόμουν καθημερινά επιτελώντας όχι μόνο ιατρικό έργο αλλά και άλλες εργασίες και υποχρεώσεις εξόχως κουραστικές. Το μικρό χρονικό διάστημα που εργάστηκα ως εφημερεύων στην κλινική covid χωρίς να υπάρχει ειδικευόμενος ως βοηθός έκανα το ίδιο. Επειδή πιθανόν κάποιοι συνάδελφοι αισθάνονται προσβεβλημένοι θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη παρ’ όλο που δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου».

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό των δηλώσεων που προκάλεσαν αντιδράσεις:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης