Ροή Τοπικά

Συγχαρητήριο μήνυμα από τη Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης

Η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κ. Βασιλική Κάκλα και όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, συγχαίρουμε τις μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου:  Ακρίβου Καίτη, Αντωνιάδη Αθηνά, Ζάμπρα Ρεβέκκα, Κοκκόρα Αγγελική, Μπάλτου Ομηρόλη, Μπαντόλια Παρασκευή, Πασσιά Κωνσταντίνα, Σάρρη Διονυσία, Σφέικου Αθηνά, Τολίκα Εμμέλεια, Φλιούκα Αλίκη, την υπεύθυνη καθηγήτρια Σύρρου Ευαγγελία και το σχολείο, καθώς κατέκτησαν για άλλη μια φορά την κορυφή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Γαλλοφωνίας και κατάφεραν όχι μόνο να διακριθούν στον διαγωνισμό, αλλά και να σκαρφαλώσουν στην πρώτη θέση κατακτώντας το Χρυσό Grand Prix (1ο Μεγάλο Βραβείο). Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι  στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος πάνω από 3.500 μαθητές πολλών σχολείων της χώρας μας, μεταξύ των οποίων και πολλά ιδιωτικά και γαλλόφωνα σχολεία, πράγμα το οποίο καθιστά ακόμα πιο δύσκολο τον ανταγωνισμό.

Συγχαίρουμε επίσης τη μαθήτρια της Β΄ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Ομηρόλη-Μαρία Μπάλτου του Βασιλείου, η οποία απέσπασε διεθνές βραβείο δοκιμιακού λόγου στα Καζαντζάκεια 2017.  Απευθύνουμε τα συγχαρητήριά μας και στους γονείς και το σχολείο και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε προσπάθεια της ζωής της και την κατάκτηση πάντα υψηλών διακρίσεων και επαίνων.

Τέλος εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο μαθητή της Γ΄ τάξης του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων  Αναστάσιο Μπατατέγα του Νικολάου, στους γονείς και στο σχολείο του, ο οποίος απέσπασε  το 1ο Βραβείο Αριστείας στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου «Αριστοτέλης», που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση (ΕΕΦΕΕ) και ο οποίος κατάφερε να πετύχει την καλύτερη επίδοση σε επίπεδο Θεσσαλίας. Ευχόμαστε και σε εκείνον να συνεχίσει την ενασχόλησή του με τη Φυσική και να του δοθεί η ευκαιρία να κατακτήσει και άλλες παρόμοιες διακρίσεις στον τομέα των ενδιαφερόντων του.

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

 

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΚΛΑ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης