Τοπικά

Συγχαρητήριο της διευθύντριας Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Β. Κάκλα

Αγαπημένα μας παιδιά

Σας συγχαίρω θερμά για την επιτυχία σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, σήμερα, από το Υ.ΠΑΙ.Θ, δώσατε στα Τρίκαλα ένα πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας, 87,2% για τα Γενικά Λύκεια και 36,6% για τα ΕΠΑΛ, γεμίζοντας μας με χαρά και υπερηφάνεια.

Σήμερα είναι για σας μια ιδιαίτερη μέρα. Ευοδώθηκε ένας αγώνας, που δώσατε με μεγάλη προσπάθεια, προσδοκίες, όνειρα και προσωπικές θυσίες.

Στη μελλοντική σας πορεία εύχομαι να έχετε δύναμη και γνώση, πίστη και πάθος, για να χτίσετε το μέλλον σας αλλά και το μέλλον της χώρας. Όλοι ελπίζουμε σε σας, ότι μπορείτε να οικοδομήσετε έναν κόσμο καλύτερο, έναν κόσμο με περισσότερη ανθρωπιά, ειρήνη  και αλληλεγγύη. Εύχομαι η επιστήμη σας να γίνει σύμμαχος της προόδου.

Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης,  και τις οικογένειές σας και τους εκπαιδευτικούς, που ήταν σταθερά δίπλα σας στον αγώνα και τις αγωνίες σας. Τώρα αρχίζει ένα ωραίο ταξίδι. Εύχομαι να σας οδηγήσει σε δρόμους φωτεινούς και να σας προσφέρει ουσιαστική γνώση και πολλές χαρές.

Στη σκέψη μου όμως βρίσκονται και τα παιδιά που δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους. Εύχομαι να κρατήσετε  ζωντανά τα όνειρά σας και με πείσμα και χωρίς φόβο να τα διεκδικήσετε με επιτυχία στο μέλλον.

Καλή συνέχεια σε όλες και όλους.

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΚΛΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης