Τοπικά

Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Χρ. Σινάνη

Συλλυπητήρια μηνύματα στέλνουν πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες του τόπου, με αφορμή το θάνατο του πρώην δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη.

Αναλυτικά:

Συλλυπητήρια Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα

Με βαθιά λύπη πληροφορήθηκαμε το θάνατο του Χρήστου Σινάνη. Ενός, πρωτίστως, καλού ανθρώπου. Με αξιοπρέπεια, ήθος και ευγένεια. Ενός άρτιου επιστήμονα, με κοινωνική ευαισθησία και σπάνιο πολιτικό ήθος. Η προσφορά και η αγάπη του στον τόπο είναι αναμφισβήτητη και η πολιτική του παρακαταθήκη στο Δήμο είναι κληρονομιά πολύτιμη. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για το χαμό του Χρήστου, ενός αληθινά καλού φίλου.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Θανάση Λιούτα για τον θάνατο του τ. Δημάρχου Μετεώρων

Τη μεγάλη και βαθιά θλίψη του εκφράζει ο Θανάσης Λιούτας για τον θάνατο του τ. Δημάρχου Μετεώρων, Χρήστου Σινάνη, με το παρακάτω μήνυμα.

«Ο Χρήστος Σινάνης, ο τ. Δήμαρχος Μετεώρων, δυστυχώς «έφυγε». Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τον άδικο θάνατό του.

Ο Χρήστος Σινάνης ήταν ένας πολύ εργατικός άνθρωπος και μια πολύ δυναμική προσωπικότητα. Ήταν ένας υπέροχος οικογενειάρχης. Ένας πολιτικός δυναμικός και αγωνιστής και ένας σημαντικός επιστήμονας. Προσέφερε στον τόπο, που τόσο αγαπούσε, πάρα πολλά και έγραψε τη δική του σημαντική ιστορία στον Δήμο Μετεώρων.

Η απουσία του είναι και θα είναι βαριά.

Τα βαθύτερα και ειλικρινέστερα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά του και προς τους οικείους του. Τα βαθύτερα και ειλικρινέστερα συλλυπητήριά μου συνολικά και προς τον Δήμο Μετεώρων. Ο Δήμος Μετεώρων έχασε έναν πολύ σημαντικό πολιτικό και άνθρωπο. Καλό ταξίδι, Δήμαρχε..»

Ο Σάκης Παπαδόπουλος

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα ότι η ολέθρια μάχη με τη πανδημία στέρησε από την οικογένειά του, από τη τοπική κοινωνία, από όλους μας, έναν πολύτιμο  – έντιμο – δυναμικό μαχητή της Αυτοδιοίκησης, τον πρώην Δήμαρχο Μετεώρων Χρήστο Σινάνη.

Ο Χρήστος υπηρέτησε επί πάρα πολλά χρόνια τα κοινά με ήθος, εργατικότητα, συνέπεια, αγωνιστική προσφορά και συνετέλεσε στην υλοποίηση πολύ σημαντικών παρεμβάσεων και έργων για τη περιοχή, συνεργαζόμενος εποικοδομητικά – με ειλικρίνεια και πολιτικό πολιτισμό – με όλους όσους μπορούσαν να βοηθήσουν τον Δήμο Μετεώρων.

Καλό σου ταξίδι Χρήστο.

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΚΗΣ – ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός 

Με αισθήματα βαθύτατης οδύνης,  αποχαιρετώ σήμερα ένα φίλο, τον πρώην Δήμαρχο Μετεώρων Χρήστο Σινάνη, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, ένα χαρακτήρα σπάνιας ακεραιότητας, έναν άνθρωπο που αγαπούσε τον άνθρωπο, τον τόπο  του και την αυτοδιοίκηση. Είναι τιμή μου που τον γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί του. Μαζί  κάναμε πολλά έργα για την αγαπημένο του τόπο, μαζί βάλαμε τα θεμέλια της αναμόρφωσης και της εύρυθμης λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης.

Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια του. Θα μου λείψει  πολύ.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην σύζυγο, τις κόρες, την οικογένειά του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, φίλε Χρήστο

 

Ο Χρήστος Μιχαλάκης αποχαιρετά τον Χρήστο Σινάνη

Η θλίψη από την απώλεια του Χρήστου Σινάνη είναι μεγάλη. Και ο αποχαιρετισμός δύσκολος. Είναι αυτή η ώρα που πρέπει να πεις το στερνό αντίο σε ένα άνθρωπο που σε τίμησε με την συνεργασία και την φιλία του.

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αληθινός, που ήξερε να σε κερδίζει με την ευστροφία και τον χαρακτήρα του. Έτσι πορεύτηκε και στον αυτοδιοικητικό του βίο. Ξεκάθαρα, κοιτώντας μπροστά. Και κέρδισε τις καρδιές των συνδημοτών του.

Είναι βέβαιο, ότι το κενό που αφήνει πίσω του είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Αλλά μαζί του αφήνει την πορεία και το έργο του, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην ιστορία του τόπου.

Θέλω να εκφράσω από τα βάθη της καρδιάς μου τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μπουτίνας
Χρήστο …το κακό νέο , ήρθε στην πόλη μας μέσα στη νύχτα ,με το ξεκίνημα ενός τελικού ποδοσφαίρου και αμέσως με γύρισε χρόνια πίσω …που για πολλά χρόνια δε χάναμε παιχνίδι μαζί με σένα , τον Κώστα και το Στέλιο . Άρχισα να θυμάμαι όλα τα ατελείωτα βράδια στο Χαγιάτι που βρισκόμασταν κάθε βράδυ με τον Γιώργο και τον Άκη (έφυγαν κι αυτοί νωρίς από κοντά μας).
…Άπειρα τα δυνατά συναισθήματα που ζήσαμε μαζί …χαρές ,λύπες ,εντάσεις …και τώρα σε αυτό σου το νέο, καλούμαστε όλοι να το περάσουμε μόνοι μας. Αυτή η πανδημία βαραίνει ακόμη πιο πολύ την κατάσταση …
..Πόσο μεγάλος ο πόνος , πόσο μεγάλη η λύπη , το ξέρει ο καθένας μας και το κρατά ερμητικά κλειστό μέσα του …
…Αβάσταχτος ο πόνος θα είναι όμως για τη μάνα σου την κυρά Βασίλω , τη γυναίκα της ζωής σου την Ιωάννα ,τις κόρες σου που πάντα ότι έκανες , αποσκοπούσε σε αυτές . Κουράγιο και περισσή δύναμη σε αυτές μόνο με τη θύμηση σου να είναι πάντα οδηγός τους … και συ από κει ψηλά τώρα που θα συναντήσεις και τη μάνα μου ,τη Λένω όπως της φώναζες κάθε φορά … Χρήστο θα προστατεύεις την οικογένεια σου ,θα χαίρεσαι με ότι κάνουν …κι αυτοί θα κοιτούν ψηλά και θα αγαλλιάζουν κάθε φορά .
Καλό ταξίδι …καλό Παράδεισο …ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου …

Συλλυπητήρια Παπαστεργίου για τον θάνατο του τ. Δημάρχου Μετεώρων

Τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του τ. Δημάρχου Μετεώρων, Χρήστου Σινάνη εκφράζει με μήνυμά του ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου:

«Είμαι συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου του Χρήστου Σινάνη. Άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης με μέγιστη προσφορά στον Δήμο Μετεώρων, κοντά στον πολίτη, δίπλα στον άνθρωπο, με αγώνες και αγωνίες, με έντονη αγάπη για την Καλαμπάκα και όλον τον Δήμο. Συνετός, ρεαλιστής και με πρόγραμμα, συνέβαλε σε μέγιστο βαθμό στην αναμόρφωση του Δήμου Μετεώρων. Συνεργαστήκαμε στενά για τον νομό Τρικάλων, διαπίστωσα τη διάθεσή του για μάχες και τη συνεχή προσπάθεια για το καλύτερο, σε όλα τα επίπεδα, ως Δήμαρχος αλλά και από κάθε θέση που υπηρέτησε. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια τα απευθύνω και προσωπικώς και εκ μέρους του Δήμου Τρικκαίων στους Καλαμπακιώτες, στους οικείους του και ειδικά στην οικογένειά του”.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων

 

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος, εκφράζει την ειλικρινή και βαθιά του θλίψη για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Χρήστου Σινάνη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι από σήμερα φτωχότερη, καθώς έχασε έναν άνθρωπο που πρόσφερε και αγαπούσε τόσο πολύ τον τόπο μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Καλό ταξίδι φίλε Χρήστο.

 

Ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Δήμου Πύλης

«…Καλό ταξίδι Δήμαρχε.

Φίλε Χρήστο Σινάνη.

Ο Δήμος Μετεώρων από σήμερα είναι φτωχότερος.

Ο Νομός Τρικάλων επίσης.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση χάνει ένα αγωνιστή, ένα οραματιστή.

Δυστυχώς η πανδημία και ο αόρατος εχθρός είναι δίπλα μας και μας χτυπά.

Θα μας λείψεις Δήμαρχε.

Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια σου.

Στην σύζυγό σου και στα παιδιά σου.

Θα σε θυμόμαστε…».

Το Δ.Σ. Δήμου Τρικκαίων 

Το Δ.Σ. Τρικκαίων Αποφασίζει Ομόφωνα

 

Εγκρίνει την έκδοση του κάτωθι ψηφίσματος:

 

  1. Να εκφράσει προς την οικογένεια του εκλιπόντος την βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του.
  2. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος.
  3. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή κατά την πρώτη μετά την κηδεία του τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
  4. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του.
  5. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
  6. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Η παρούσα απόφαση έλαβε αύξ. αριθμό  116/2021

 

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Β. ΜΠΡΟΥΖΟΥΚΗ  
Ακριβές Απόσπασμα

Τρίκαλα 30/5/2021

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Δ.Σ.

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Β. ΜΠΡΟΥΖΟΥΚΗ

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΕΔ Θεσσαλίας εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Δήμου Μετεώρων  Χρήστου Σινάνη . Η αφοσίωση του η ενεργητικότητά του αλλά και η συνεχής προσπάθειά του  με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών του , άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα του στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .

Τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένειά του .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

 

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας

Νασιακόπουλος Αθανάσιος

Δήμαρχος Δήμου Κιλελέρ

   Ο Βλαχογιάννης για την απώλεια του Χρήστου Σινάνη

Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για το θάνατο του τ. Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη. Ο Χρήστος Σινάνης ήταν άνθρωπος με ήθος και αρχές, άριστος επιστήμονας και οικογενειάρχης. Η πολυετής προσφορά του στα κοινά, η Δημαρχιακή του θητεία και ιδιαίτερα η “μονιμοποίηση” της Ι. Μ. Σταγών και Μετεώρων, αποτελούν παρακαταθήκη για την περιοχή.
Στην οικογένεια του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της πατρώας γης που θα τον σκεπάσει.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης αποχαιρετά τον Χρήστο Σινάνη

Χθες έφυγε ένας καλός φίλος, άξιος επιστήμονας και σημαντικός Δήμαρχος που με το έργο του άφησε μεγάλη παρακαταθήκη στους δημότες του Δήμου Μετεώρων. Ο Χρήστος ήταν ένας καλός και ντόμπρος άνθρωπος που κρατούσε πάντα τον λόγο του και έμπαινε στην φωτιά για τους φίλους του. Αγαπούσε με πάθος τον τόπο του και εργάστηκε μεθοδικά για να τον στηρίξει πετυχαίνοντας σημαντικά πράγματα για την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα. Εκφράζω τα ειλικρινή και βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Δήμαρχε.

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του τ. Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Χρήστου Σινάνη για την απώλεια τους. Ο Χρηστος Σινάνης υπήρξε ένας άνθρωπος που με το ήθος και την αξιοπρέπεια του σφράγισε τόσο την οικογενειακή ζωή, όσο και την επαγγελματική και πολιτική του σταδιοδρομία. Με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες του υπηρέτησε την κοινωνία της Καλαμπάκας και τον θεσμό της αυτοδιοίκησης μένοντας πιστός στο δικό του όραμα για την περιοχή. Ο αγώνας του για το καλό του τόπου και το αυτοδιοικητικό του αποτύπωμα αποτελούν μεγάλη παρακαταθήκη και πυξίδα για το μέλλον. Καλό ταξίδι Δήμαρχε

Συλλυπητήρια   Κων/νου   Φαμίση   για τον θάνατο του τ. Δημάρχου Μετεώρων

Με αίσθημα βαθιάς συγκίνησης  και  θλίψης ,  Εκφράζω   τα θερμά   μου  συλλυπητήρια,  για το θάνατο του αείμνηστου  τ. Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη … στους οικείους   του , ιδιαίτερα στη  σύζυγο του και τα τρία του παιδιά, στους κατοίκους της περιοχής  που αγάπησε  και  συνεργάστηκε.     Η απώλειά του είναι οδυνηρή ……  που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή ….

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

Dr.  ΦΑΜΙΣΗΣ  ΚΩΣΤΑΣ

Φαρμακευτικός Σύλλογος Τρικάλων

Ψήφισμα σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του Χρήστου Σινάνη  .

Στα Τρικαλα σήμερα, 30 Μαιου 2021, ημέρα Κυριακη και ώρα 10.30 πμ., το Διοικητικο Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρικαλων, που συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση , έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του, Δημήτρη Αναστασίου, στο άκουσμα της θλιβερής αναγγελίας του θανάτου του εκλεκτού συναδέλφου και πρώην Δημάρχου  του Δήμου Μετεώρων Χρήστου Σινανη, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα σε ένδειξη πένθους για τον θάνατό του και ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπό του.

1. Να παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος

2. Να γίνει δωρεά χρηματικού ποσού στις Φίλες της Αγάπης Καλαμπάκας

3. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους

Εκ του Δς
Το ΚΕΝΑΚΑΠ

Τα μέλη του Δ.Σ. και της ομάδας τοπικής δράσης της εταιρείας Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για το θάνατο του Προέδρου Χρήστου Σινάνη και αποστέλλουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

 

Ο Χρήστος Σινάνης, διετέλεσε Πρόεδρος της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. από το 2014, εκφράζοντας πάντα την υποστήριξή του στο έργο της εταιρείας, στεκόμενος δίπλα σε στελέχη και εργαζόμενους με  εκτίμηση και εμπιστοσύνη, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του.

 

Αιωνία η μνήμη του αγαπητού μας Προέδρου Χρήστου Σινάνη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

 

Τα μέλη του Δ.Σ.

Ο Δ/ντης, τα Στελέχη και οι Εργαζόμενοι

της εταιρείας “Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.”

Ο Χρίστος Λιάπης αποχαιρετά τον Χρήστο Σινάνη.

«Ήλιε μεγάλε Ανατολίτη μου, τα μάτια σου βουρκώσαν κι όλος ο κόσμος εσκοτείνιασε κι όλη η ζωή εζαλίστη…» Έφυγες Χρήστο. Έφυγες φίλε….έφυγες 29 του Μαίου. Την ημέρα που έπεσε και η Βασιλεύουσα. Γιατί έτσι μόνο πέφτουν  τα κάστρα….από μέσα και άδικα! Δήμαρχος της πόλεως των Μετεώρων που εσύ της έδωσες, ως Δήμο, το μεγαλόπρεπο όνομα  που της άρμοζε, διάλεξες για να φύγεις τη μέρα που και ο Θεός εγκατέλειψε την Πόλη των πόλεων….Γιατί μεγαλοπρεπής και απλός, γενναιόδωρος και ρεαλιστής, φίλος και ασυμβίβαστος, ασυγκράτητα δυναμικός και κρυστάλλινα καθαρός υπήρξες σε όλη τη διαδρομή της ζωής και της προσφοράς σου στην ιδιαιτέρα μας πατρίδα. Απόψε η Καλαμπάκα και ο Δήμος Μετεώρων πενθούν. Πενθούμε και όλοι όσοι είχαμε τη χαρά να σε γνωρίσουμε. Να σε συναναστραφούμε. Να δούμε την αλήθεια σου, τη δύναμή σου και -σε όσους από εμάς το επέτρεψες- και την ευαισθησία σου. Πριν 16 χρόνια, με υποδέχθηκες στη Καλαμπάκα, στο αγιασμένο πέτρινο περιβόλι των Μετεώρων, όταν ξεκινούσα, νέος, πρωτόπειρος  γιατρός, έχοντας πρόσφατα χάσει τον πατέρα μου, το Αγροτικό μου, στα ορεινά ενός Δήμου που πλέον φέρει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του πολύτιμου έργου σου. Εύχομαι ο Πανάγαθος Θεός να σε υποδεχθεί με την ίδια εγκαρδιότητα και μεγαλοκαρδία που με υποδέχθηκες στην Καλαμπάκα, στο περιβόλι του Παραδείσου και να αναπαύσει τη σπάνια ψυχή σου, ανάμεσα στους δίκαιους…. «Καλώς τον, για χαρά, καλώς τονέ, δεν έχει πια λιμάνι, δεν έχει πια ξεχωρισμό να κάψει την καρδιά μου, τώρα χωρίς γιαλούς η θάλασσα κι ο θάνατος πλωρίτης, τώρα στο αθάνατο νερό αρμενάει το κορμοκάραβό μας. Κι ό,τι στον κόσμο λαχταρήσαμε, καθίζει στο κατάρτι»….Φεύγεις λεβέντης όπως έζησες και δεν θα τα ήθελες τα δάκρυα στα μάτια μας, γιατί γενναία μας έμαθες να στεκόμαστε απέναντι στην κάθε αδικία και αντιξοότητα, όπως λεβέντικα κι εσύ αρμένιζες το καράβι της ζωής και της σκέψης σου, κόντρα στον άνεμο της μικρότητας, της έριδος, της διάσπασης και της διαβολής. Κρατώντας γερά το τιμόνι στη ρότα της αλήθειας, της αποτελεσματικότητας και της αξιοπρέπειας, χαμογελώντας, ακόμη και απέναντι στον θάνατο και στην κάθε είδους καθημερινή φθορά. «Όρτσα παιδιά και πρίμο φύσηξε του Χάρου το αεράκι!». Καλό σου ταξίδι!

ΨΗΦΙΣΜΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΙΝΑΝΗ

 

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Τρικάλων συνήλθε την 30η Μαΐου 2021, ημέρα Κυριακή, σε έκτακτη συνεδρίαση κατόπιν της θλιβερής είδησης θανάτου του πρώην Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη, του αγαπητού αυτού ανθρώπου με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του και σημαντική προσφορά στην κοινωνία, φίλου και συνεργάτη του Επιμελητηρίου Τρικάλων, ομόφωνα

 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

 

  • Να παραστεί ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου στην εξόδιο ακολουθία και να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια της διοίκησης στην οικογένειά του.
  • Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του, εκ μέρους του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.
  • Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος, στην προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Τρικάλων.
  • Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα ΜΜΕ και να αναρτηθεί στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Τρίκαλα, 30/05/2021

 

Με αγάπη και τιμή,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΓΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του π.Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη.

Ο Χρήστος Σινάνης ήταν ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης,ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και σεμνός υπηρέτης της Αυτοδιοίκησης την οποία υπηρέτησε με πάθος για πολλά χρόνια από διάφορες θέσεις δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του για τους συμπολίτες του,την Καλαμπάκα και όλη την περιοχή του Δήμου του.

Στα χρόνια που διετέλεσε Δήμαρχος έμεινε ανεξίτηλη η υπογραφή του για τα έργα που έκανε στον Δήμο,τα οποία αποτελούν κληρονομιά σήμερα για την Καλαμπάκα και όλο τον Δήμο Μετεώρων.

Καλό σου ταξίδι φίλε Χρήστο Σινάνη.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήρια στην οικογενειά του και στους οικείους του.

ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Τρικάλων

Ο πρόεδρος

Κων/νος Τρέλλης

Η Τοπική Ν.Δ. Καλαμπάκας

Φτωχότερη είναι η οικογένεια του Δήμου Μετεώρων από το Σάββατο το βράδυ, μετά τον άδικο και αιφνίδιο χαμό του πρώην Δημάρχου μας Χρήστου Σινάνη.

Ο Χρήστος Σινάνης ξεκίνησε χθες το μεγάλο ταξίδι για την γειτονιά του ουρανού απροσδόκητα και δυστυχώς πολύ νωρίς.

Σήμερα όλος ο Δήμος Μετεώρων πενθεί βαρύτατα καθώς έφυγε από κοντά μας ένας σπουδαίος άνθρωπος που συνέβαλλε τα μέγιστα στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

Με το ήθος, την αξιοπρέπεια και τη στάση ζωής του, αφήνει ανεξίτηλο το αποτύπωμα του.

Ο Χρήστος Σινάνης πάνω απ΄ όλα υπήρξε άνθρωπος με ήθος ,αξιοπρέπεια, συνέπεια και τιμιότητα. Με βαθύ το αίσθημα ευθύνης υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια ως ακούραστος στρατιώτης την Τοπική Αυτοδιοίκηση με μοναδικό σκοπό το καλό του τόπου μας που τόσο πολύ αγαπούσε.

Ο πόνος και η οδύνη όλων μας δεν αποτυπώνεται με λόγια.

Η απώλεια του είναι μεγάλη.

Εκφράζουμε μέσα από την καρδιά μας τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Συλλυπητήριο μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ για την απώλεια του Χρήστου Σινάνη

 

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του τ. Δημάρχου Μετεώρων, Χρήστου Σινάνη.

Ο Χρήστος Σινάνης, υπήρξε ένας άνθρωπος της Tοπικής Aυτοδιοίκησης  και την οποία υπηρέτησε με ήθος, ευπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό.

Η συνεργασία μας υπήρξε ειλικρινής, έντιμη  και εποικοδομητική, έχοντας  κοινό γνώμονα την ανάπτυξη του Δήμου Μετεώρων  και της περιοχής.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του,  στο Δήμο Μετεώρων και στους πολίτες της Καλαμπάκας.

 

Το ΚΙΝ.ΑΛ. Καλαμπάκας

Η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής του Δήμου Μετεώρων εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την αποδημία του πρώην Δημάρχου Χρήστου Σινάνη.

Είμαστε βέβαιοι, ότι το θετικό αποτύπωμα που έχει αφήσει το πέρασμά του δε θα πάει χαμένο και αυτή θα είναι η αιώνια τιμή στη μνήμη του.

Στους οικείους του, στους συνεργάτες του και στους συναγωνιστές του,  εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας και τα θερμά συλλυπητήριά μας.

                                                            Για την Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής

                                                                                                  Ο Γραμματέας

                                                                                             Αθανάσιος Καρνέζης.

Η Ένωση Ξενοδόχων

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο  της  ΈΝΩΣΗΣ  ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ  εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για  την απώλεια του πρώην Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων, Χρήστου Σινάνη…

 
Καλό  Ταξίδι  Δήμαρχε  της καρδιάς μας….

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΑΜΙΣΗΣ  ΣΩΤΗΡΗΣ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλαμάκας

Η Διοίκηση και το προσωπικό της Βιβλιοθήκης εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του πρώην δημάρχου Μετεώρων κ. Χρήστου Σινάνη και απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του.

 

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Ο Σύλλογος “ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ”

Πολύ δύσκολη ημέρα η σημερινή για την τοπική κοινωνία και τον τόπο μας, ημέρα κατά την οποία καλούμαστε να αποχαιρετήσουμε τον πρ. Δήμαρχο Χρήστο Σινάνη.

Έναν άνθρωπο που με το ήθος του, την τιμιότητά του, την αρχοντική του παρουσία, την πολιτική του αξιοπρέπεια αλλά και τη γενικότερη στάση ζωής του άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στα τοπικά δρώμενα. Γι’ αυτό, ο θάνατός του αποτελεί οδυνηρή απώλεια.

Ο Σύλλογός μας ξεπροβοδίζει τον φίλο, τον καλό συνεργάτη, τον συνοδοιπόρο Χρήστο Σινάνη και εκφράζει στην οικογένειά του και στους δικούς του ανθρώπους τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

Ευχόμαστε οι αγώνες του και η προσφορά του να μείνουν ζωντανά στη μνήμη όλων μας. Καλόν Παράδεισο.

 

 

                                                               το

                                                Διοικητικό Συμβούλιο

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης