Τοπικά

“Συμπαραστάτης του δημότη”… γιοκ!… Αποχώρησε η αντιπολίτευση

Όχι μόνο δεν υπήρξε συναίνεση στο Δ.Σ. Τρικκαίων για εκλογή  “Συμπαραστάτη του δημότη” αλλά… αποχώρησε κιόλας η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ και η “Λαϊκή Συσπείρωση” δήλωσε απούσα.

 

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr τρεις ήταν οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν, του Μπάμπη Ζούζουλα, του δικηγόρου Βασίλη Μαναού και του επίσης δικηγόρου Μιχάλη Πίσπα. Οι δυο πρώτοι μάλιστα παρέστησαν στη συνεδρίαση, ενώ ο Μιχάλης Πίσπας οποίος υποστηριζόταν από την παράταξη της “Επανεκκίνησης” του Νίκου Σακκά, επέλεξε να μην παραστεί.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας ωστόσο δεν προχώρησε με την “Λαϊκή Συσπείρωση” να δηλώνει εξ αρχής “απούσα”, ενώ η παράταξη Ηλιάδη κατήγγειλε ότι δεν επιδιώχθηκε καμία συναίνεση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής λέγοντας σκωπτικά ότι “θέλετε συμπαραστάτη του δημάρχου και όχι του δημότη”. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου Νίκου Σακκά ο οποίος ανταπέδωσε λέγοντας προς τον Γιώργο Ηλιάδη ότι “έχει ρεπό ο υποβολέας απόψε και τα χάνετε” με τον τελευταίο να αποχωρεί, μαζί την παράταξή του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης