Τοπικά

Συνάντηση Αβραμόπουλου με τον υφυπουργό Οικονομικών

Συνάντηση στην Αθήνα με τον υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για θέματα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απόστολο Βεσυρόπουλο είχε ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.

 

Οι δυο άντρες, οι οποίοι συνδέονται με παλιά και στενή φιλία, είχαν συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για την Οικονομία της χώρας και πόσο συμβάλλει στην ανάπτυξη που καταγράφεται τους τελευταίους μήνες το Τουριστικό προϊόν, βασικός μοχλός και για την τοπική οικονομία της Καλαμπάκας και του Δήμου Μετεώρων. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έθεσε υπ’ όψιν του υφυπουργού το αίτημα επιχειρηματιών της περιοχής για φοροελαφρύνσεις και μέσα στο 2022, έτσι ώστε να μπορέσει η οικονομία να ανακάμψει με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς στην μετά covid εποχή.

Επίσης συζήτησαν με ποιο τρόπο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί η Δημόσια Περιουσία, η οποία μένει ανεκμετάλλευτη, στο Δήμο Μετεώρων και για το ποιες ενέργειες θα πρέπει να γίνουν προς αυτή τη κατεύθυνση. Συμφώνησαν σε νέα συνάντηση να κατατεθούν ολοκληρωμένες προτάσεις που θα δίνουν προοπτική στο Δήμο Μετεώρων για επιπλέον έσοδα.

«Με τον κ. Βεσυρόπουλο συνδεόμαστε με στενή φιλία εδώ και χρόνια» δηλώνει ο Λευτέρης Αβραμόπουλος «είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τις ανάγκες της αγοράς και που δίνει άμεσα λύσεις, παρακάμπτοντας γραφειοκρατικές διαδικασίες. Είχαμε μια ουσιαστική συζήτηση που αφορά άμεσα τους Καλαμπακιώτες και μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δούμε παρεμβάσεις που θα διευκολύνουν τους επιχειρηματίες και της περιοχής μας, αλλά θα έχουμε και ένα μπούσουλα για το πως να αξιοποιήσουμε τη Δημόσια περιουσία του Δήμου μας. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες προς όλες τις κατευθύνσεις για να είμαστε έτοιμοι το 2023 να εφαρμόσουμε άμεσα το πρόγραμμά μας».
 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης