Τοπικά

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με τον Διευθυντή του Κ.Υ. Πύλης Γιάννη Κουτσονάσιο

Μία ουσιαστική συνάντηση είχαν το πρωί της Τρίτης ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πύλης Γιάννης Κουτσονάσιος.

 

 

Ο νέος Διευθυντής του Κ.Υ. επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη στο γραφείο του στην Π.Ε. Τρικάλων, όπου κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η πολύ καλή συνεργασία των δύο πλευρών, προς όφελος των πολιτών της περιοχής και των επισκεπτών, αλλά και οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει από την Περιφέρεια, για την αναβάθμιση του κτιρίου.

Σε δήλωσή του ο Χρήστος Μιχαλάκης επισημαίνει πως «με τον Γιάννη Κουτσονάσιο μας συνδέει μία φιλία, αλλά και μία εποικοδομητική συνεργασία χρόνων. Η προσφορά του στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και στο Κ.Υ. Πύλης είναι μεγάλη και καθήκον μας ως Περιφέρεια είναι να στηρίζουμε ουσιαστικά τις δομές υγείας ώστε να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.

Με την στήριξη του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, που έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα ενίσχυσης των δομών υγείας, θα συνεχίσουμε να προχωρούμε σε παρεμβάσεις για την αναβάθμισή τους, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς που γνωρίζουν τις ανάγκες τους».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κουτσονάσιος στάθηκε και ο ίδιος στη φιλία και την συνεργασία χρόνων με τον Αντιπεριφερειάρχη, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο προς τον Χρήστο Μιχαλάκη, όσο και προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό «για την αναβάθμιση του εσωτερικού χώρου του Κέντρου Υγείας Πύλης, ένα έργο σημαντικό για τους χρήστες υπηρεσιών υγείας και για όλους τους πολίτες της περιοχής».

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης