Τοπικά

Συνάντηση Χήρα με κτηνοτρόφους και παραγωγούς

Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος. Χήρας, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του Συνδυασμού “Πύλης Όραμα”, όπου συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος αλλά και για αναπτυξιακή προοπτική που έχει ο Συνεταιρισμός.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Βαϊόπουλος αλλά και ο Διευθυντής του Συνεταιρισμού κ. Αλέξανδρος Μανούρας τους ενημέρωσαν λεπτομερώς για τα σοβαρά και μακροχρόνια θέματα που ταλανίζουν τον κλάδο τους και τέθηκαν επί τάπητος νέες προοπτικές συνεργασίας για την επίλυσή τους.

Από τη πλευρά του ο κ. Θεόδωρος Χήρας δεσμεύθηκε να στηρίξει την προσπάθεια του Συνεταιρισμού με αιχμή τον στρατηγικό σχεδιασμό και τη λήψη αποφασιστικών δράσεων για την ενίσχυση της δυναμικής του, ώστε  να αποτελέσει πυλώνας ανάπτυξης για τον Δήμο Πύλης.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας λειτουργεί στα πλαίσια ενός σύγχρονου συνεταιρισμού. Συνεργάζεται με 500 παραγωγούς, όπου τους εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές της αγοράς, τους παρέχει εφόδια και υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους. Ο ετήσιος τζίρος του Συνεταιρισμού είναι 18 εκατομμύρια ευρώ με συνεχή ανοδική πορεία.

Τον Θεόδωρο Χήρα συνόδευαν οι  υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Πύλης Όραμα» Βύρων Κατσίβελος, Κώστας Μπουζιώκας, Σπύρος Παπαχρήστος, Θέμης Ζάχος και Γιώργος Καρακικές.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης