Τοπικά

Συναντήσεις του αντιδημάρχου Μετεώρων Γ. Παπανικολάου στην Αθήνα

Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Παπανικολάου επισκέφτηκε την κ. Μακρή Ζέττα Υφυπουργό Παιδείας με την οποία συζήτησε μεταξύ άλλων δύο σημαντικά θέματα που αφορούν σχολεία του Δήμου μας. Αξιοποιώντας ένα πρόγραμμα προηγούμενων χρόνων τα σχολικά γεύματα η κ. Μακρή υποσχέθηκε ότι ένα σχολείο τουλάχιστον του Δήμου θα μπορέσει να αξιοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και αυτό σύμφωνα με τον αριθμό των μαθητών θα είναι το 3ο Δημοτικό Σχολείο.

 

Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος ζήτησε από την κ. Μακρή τη βοήθεια του Υπουργείου έτσι ώστε όλα τα σχολεία του Δήμου μας να συνδεθούν με το φυσικό αέριο, ενώ η κ. Μακρή του απάντησε ότι θα το δει το θέμα και θα κάνει ό,τι μπορεί.

Η επόμενη συνάντηση ήταν με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μαυρωτά Γεώργιο που υποσχέθηκε στον Αντιδήμαρχο ότι θα προσπαθήσει να αποστείλει αθλητικό υλικό στον Δήμο μας και παράλληλα θα δει με προσοχή τις δύο μελέτες, γηπέδου τέννις και μπάσκετ στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας που του παρέδωσε ο κ. Παπανικολάου.

Στο τέλος της ημέρας ο Αντιδήμαρχος συναντήθηκε με τον κ. Λιόλιο Ευάγγελο Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που του υποσχέθηκε την αποστολή εξοπλισμού για μπασκέτες εξωτερικού χώρου που θα μπορέσουν να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης καθώς και την αντικατάσταση των μπασκετών στο κλειστό γυμναστήριο των Γυμνασίων της πόλης μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης