Ροή Τοπικά

Συναντήσεις των Τρικαλινών αστυνομικών με βουλευτές

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων (Ε.Α.Υ.Τ.) ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ.), ολοκλήρωσε σήμερα σειρά συναντήσεων διά Εκπροσώπων του με τους Τρικαλινούς Εκπροσώπους της Βουλής των Ελλήνων, Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκα Κωνσταντίνο, Βουλευτή Ν.Δ. κ. Λιούτα Αθανάσιο, Βουλευτή ΝΔ κα. Παπακώστα-Παλιούρα Αικατερίνη και Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδόπουλο Αθανάσιο. Στους ανωτέρω παραδόθηκε έγγραφο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων με ζητήματα που αφορούν τον Κλάδο μας, με κύριο αίτημα την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος του Έλληνα Αστυνομικού.

Από την πλευρά τους οι Εκπρόσωποι της συμπολίτευσης του Νομού μας στο Κοινοβούλιο αναγνώρισαν το δίκαιο του αιτήματος μας, με μοναδική επιφύλαξη τη δυνατότητα  της εκπλήρωσης του, που σχετίζεται με τα Δημοσιονομικά της Χώρας. Ο εκπρόσωπος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης τάχθηκε ανεπιφύλακτα υπέρ του δίκαιου αιτήματος μας.

Από την πλευρά μας, πέραν από τα δίκαια ζητήματα που αφορούν όλους τους Αστυνομικούς, τέθηκαν ζητήματα με τοπικό χαρακτήρα. Ενδεικτικά αναφέρονται, το κτιριακό της Δ.Α. Τρικάλων, η μεταστέγαση του Α.Τ. Φαρκαδόνας, η ίδρυση Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλων, η ίδρυση Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μετεώρων, η ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Τρικάλων, η ενίσχυση με οχήματα και υλικοτεχνικό εξοπλισμό κ.α.

Από την πλευρά τους οι Τρικαλινοί βουλευτές δήλωσαν συμπαραστάτες και αρωγοί στα  τοπικού χαρακτήρα αιτήματα μας και ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προς την ικανοποίηση τους.

Τέλος να ενημερώσουμε- διαβεβαιώσουμε τους συναδέλφους/ισσες μας ότι το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων (Ε.Α.Υ.Τ.) ως το αρμόδιο όργανο για την εκπροσώπηση του Τρικαλινού Αστυνομικού δεν κωφεύει αλλά το αντίθετο εργάζεται και θα συνεχίσει να εργάζεται μεθοδικά, για την προώθηση και την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των μελών του, χωρίς τυμπανοκρουσίες και κινήσεις εντυπωσιασμού αλλά με κινήσεις ουσίας υπενθυμίζοντας σε όλους “η Ισχύς εν τη ενώσει”.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΑΣ !!!
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 
ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Σπυρίδων
ΚΟΥΚΟΥΣΟΥΛΗΣ Γρηγόριος

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης