Τοπικά

Συνελήφθησαν 3 άτομα για διαρρήξεις και κλοπές στα Τρίκαλα

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών, για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι δράστες διέπραξαν τις εξής αξιόποινες πράξεις:

 

  • την 12-03-2022 τις βραδινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, εισήλθαν στον προαύλιο χώρο επιχείρησης επισκευής και πώλησης αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν -8- καταλύτες από αυτοκίνητα πελατών, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα προς επισκευή και
  • την 18-03-2022, από τις πρώτες πρωινές έως τις μεσημβρινές ώρες σε περιοχή του νομού Τρικάλων, εισήλθαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας ημεδαπού, από το οποίο αφαίρεσαν -1- τηλεόραση, -1- φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop), φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και το χρηματικό ποσό των -80- ευρώ.

 

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: -1- φορτιστής μπαταρίας ηλεκτρικού τροχού, -2- βαλιτσάκια με διάφορα εργαλεία και -2- κουλούρες καλωδίων, συνολικού μήκους 68,5- μέτρων. Επιπλέον, κατασχέθηκε -1- Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης