Τοπικά

Συνεργασία Χρήστου Μιχαλάκη με την Διοίκηση της Πυροσβεστικής

Την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος στη Θεσσαλία και το Ν. Τρικάλων, υποδέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Περιφερειακή Ενότητα ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

 

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη βρέθηκε ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΠΕ.Π.Υ.Δ) Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μητσιογιάννης, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Τρικάλων Πύραρχος Ευάγγελος Τσιορλίδας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο Υπασπιστής του Διοικητή Θεσσαλίας Επιπύραρχος Χρήστος Αντωνίου.

Παρά το εθιμοτυπικό της συνάντησης, βρέθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν θέματα που άπτονται της πρόληψης, της πυρόσβεσης και της πολιτικής προστασίας, με τον Χρήστο Μιχαλάκη να επισημαίνει το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας των δύο πλευρών. «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Κώστας Αγοραστός βρίσκονται ενεργά στο πλευρό του πυροσβεστικού σώματος, ενισχύοντας ουσιαστικά το δύσκολο έργο τους. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την συνεργασία Πυροσβεστικής – Π.Ε. Τρικάλων, το άριστο επίπεδο της οποίας θέλουμε να συνεχίσουμε προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης