Τοπικά

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Κώστας Μαράβας

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εξορμήσεων σε όλον τον Δήμο Πύλης  ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του στον Δήμο τους δημοτικούς Συμβούλους κ. Βασίλειο Αναγνώστου, κ. Σωτήρη Χατζή, κ. Πέτρο Σακελλάριο (Αντιπρόεδρο ΔΕΥΑΠ) την Τετάρτη 10 Αυγούστου επισκέφθηκε  την Δημοτική Ενότητα Πινδέων.

 

Συγκεκριμένα πρώτα μετέβη στην Τοπική Κοινότητα Νέας Πεύκης όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ν. Πεύκης κ. Κων/νος Κωσταρέλλος και ο αρκετοί κάτοικοι που κατέκλυσαν την πλατεία του Χωριού.

Παρόν ήταν και ο πρώην Πρόεδρος κ. Κων/νος Σακομήτρος.

Αφού ο κ. Κωσταρέλλος καλωσόρισε τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του αναφέρθηκε  στα κυριότερα  προβλήματα που αντιμετωπίζει το Χωριό, με έμφαση έναν τοίχο ετοιμόρροπο που πρέπει να γίνουν εργασίες αντιστήριξης για την ασφάλεια των κατοίκων.

Ο κ. Μαράβας αφού άκουσε με προσοχή όλα τα παραπάνω τόνισε ότι θα προσπαθήσουμε να λύσουμε κάποια προβλήματα σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου, με την ΣΑΤΑ που μας δίνει το κράτος με την περιορισμένη οικονομική ενίσχυση.

Επόμενη στάση του κ. Μαράβα και των συνεργατών του ήταν το Πολυνέρι όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πολυνερίου κ. Παναγιώτης Βλαχοδήμος και αρκετοί κάτοικοι που βρέθηκαν στο καφενείο του Χωριού όπως και εκεί ως ήταν φυσικό ο κ. Βλαχοδήμος αφού πρώτα τον καλωσόρισε, εξέθεσε στον Δήμαρχο τα ζωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Χωριό όπως( Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ-ΤΣΙΜΕΝΤΡΏΣΕΙΣ).

Ο κ. Μαράβας τόνισε ότι καθυστέρησε η εκτέλεση κάποιων έργων λόγω πανδημίας ,Ουκρανικό και γραφειοκρατία,  αλλά επανέλαβε ότι αυτά που προγραμματίσαμε μέσα στο τρέχον έτος θα γίνου όλα.

Παρόμοιες τοποθετήσεις ως αναφορά τα έργα έκαναν και οι παρόντες συνεργάτες του.

Το Βαλκάνο ήταν ο επόμενος σταθμός του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα όπου και εκεί  τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαλκάνο κ. Παναγιώτης και με ενθουσιασμό τον υποδέχτηκαν και οι κάτοικοι του Χωριού που κατέκλυσαν το καφενείο.

Το κύριο πρόβλημα που έθεσε ό Πρόεδρος της Κοινότητας ήταν οι κατολισθήσεις που γίνονται στην γέφυρα κατά την διάρκεια του χειμώνα στην είσοδο του Χωριού.

Και κατά δεύτερο λόγο αναφέρθηκαν τόσο από τον κ. Βαλκανιώτη όσο και από τους κατοίκους προβλήματα που αφορούσαν την καθημερινότητα τους, όπως βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας του Χωριού.

Ο κ. Μαράβας τόνισε ότι θα συζητήσει τα παραπάνω προβλήματα με τους συνεργάτες και θα τα θέσει και στις Τεχνικέ Υπηρεσίες του Δήμου, καθώς και την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Αντιπεριφεριάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη για άμεση παρέμβαση για την λύση τους.

Το Μοσχόφυτο επισκέφθηκε στην συνέχεια ο κ. Δήμαρχος με τους συνεργάτες του όπου εκεί τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μοσχοφύτου κ. Στυλιανός  Κούτσικος και πολλοί κάτοικοι που τον περίμεναν στο καφενείο του Χωριού.

Συνεχίστηκαν και εκεί οι αναφορές από τον Πρόεδρο της Κοινότητος κ. Κούτσικο για τα προβλήματα της καθημερινότητα των κατοίκων, αλλά και από τους παρευρισκόμενους.

Τελευταία στάση ήταν το Βαθύρευμα όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βαθυρεύματος κ. Μιχάλης Μπαλάς αρκετοί κάτοικοι του Χωριού.

Ο Πρόεδρος κ. Μπαλάς καλωσόρισε  τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του μπαίνοντας και αυτός στην αναφορά του κύκλου των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Βαθυρεύματος, απαιτώντας να λυθούν άμεσα.

Ο κ. Μαράβας αναφέρθηκε σε κάποια έργα που έγιναν και σε μερικά που είναι δρομολογημένα προσπαθώντας τόνισε όσο επιτρέπουν τα οικονομικά του Δήμου.

Στο ίδιο πνεύμα στάθηκαν και οι τοποθετήσεις των συνεργατών του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης