Τοπικά

ΣΥΡΙΖΑ: Κασσελάκης 45,47% – Αχτσιόγλου 36,21%. Σαρωτική πρωτιά και στα Τρίκαλα για τον Κασσελάκη

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τις κάλπες να μένουν ανοιχτές από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, δηλαδή μια ώρα μετά το προγραμματισμένο, λόγω της υψηλής προσέλευσης και των ουρών που παρατηρούνταν σε ορισμένα εκλογικά τμήματα.

 

Ψήφισαν 146.635. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναδείχθηκε πρώτος με ποσοστό 45,47% και η Εφη Αχτσιόγλου δεύτερη με ποσοστό 36,21%. Την επόμενη Κυριακή θα διεαξχθούν επαναληπτικές εκλογές μεταξύ του κ. Κασσελάκη και της κυρίας Αχτσιόγλου για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νίκος Παππάς κατέλαβε την τρίτη θέση μεταξύ των πέντε υποψηφίων διαδόχων του Αλέξη Τσίπρα με ποσοστό 8,64%, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατετάγη τέταρτος με 8,4% και στην πέμπτη θέση με ποσοστό 1,28% βρέθηκε ο Στέφανος Τζουμάκας.

Επικράτηση Κασσελάκη και στα Τρίκαλα

Σαρωτική ήταν η επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη και στα Τρίκαλα. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το trikalavoice.gr έλαβαν:

Στέφανος Κασσελάκης 763

Έφη Αχτσιόγλου 579

ΑΞΙΖΕΙ: Η υποψηφιότητα Κασσελάκη υποστηρίχτηκε από συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα. Συγκεκριμένα ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Χάιδος έθεσε εξ αρχής όλο τον μηχανισμό του στη διάθεση του υποψηφίου προέδρου και ο ίδιος τις τελευταίες μέρες είχε συνεχείς συναντήσεις σε όλο το Νομό για την περαιτέρω προώθησή του. Δήλωση στήριξης είχε κάνει και ο πρώην βουλευτής Χρήστος Σιμορέλης υποστηρίζοντας την ανάγκη ανοίγματος στην κοινωνία.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης