Τοπικά

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στους Γόμφους (φώτο)

Τροχαίο ατύχημα, ύστερα από σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 2:15 περίπου στους Γόμφους, με εμπλεκόμενα δύο ΙΧ, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό, στον περιφερειακό της Κοινότητας.

 

Συγκεκριμένα, ΙΧ όχημα το οποίο οδηγούσε 60χρονος άνδρας, κινούμενο στην περιφερειακή οδό των Γόμφων με κατεύθυνση από από Τρίκαλα προς Μουζάκι, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με έτερο ΙΧ που οδηγούσε 52χρονη και με συνεπιβάτη μία 74χρονη κυρία.

Το 2ο ΙΧ που οδηγούσε η 52χρονη κινούμενο στην Επαρχιακή Οδό Γόμφων – Παλαιομοναστήρου και με κατεύθυνση από Γόμφους προς Παλαιομονάστηρο, ύστερα από την σφοδρή σύγκρουση και το χτύπημα που δέχτηκε από την πλευρά του συνοδηγού, εξετράπη της πορείας του & κατέληξε σε παρακείμενο μικρό χάνδακα, χωρίς ευτυχώς να τουμπάρει.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο σύνηθες σημείο, τον κόμβο στο Δημοτικό Σχολείο, όπου μέχρι στιγμής από κατασκευής  της περιφερειακού οδού, έχουν συμβεί πάμπολα ατυχήματα, και από καθαρή τύχη έως σήμερα δεν έχουμε θρηνήσει θύματα.

Από την σύγκρουση τα δύο οχήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ η 74χρονη συνεπιβάτης του 2ου ΙΧ, εγκλωβίστηκε στην θέση της (με πιθανά κατάγματα σε κάποια από τα άκρα της, σύμφωνα με την ίδια), από το σφοδρό χτύπημα και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών του ΠΚ Πύλης να την απεγκλωβίσουν, παρουσία & του Προϊσταμένου του Κλιμακίου κ. Γεωρ. Καραχάλιου.

Στο σημείο κατέφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Τρικάλων, το οποίο και μετέφερε τις δύο κυρίες στο ΓΝ Τρικάλων για περαιτέρω έλεγχο και φροντίδα.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια & τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, έχει αναλάβει το ΑΤ Πύλης.

PYLINEWS.GR

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης