Τοπικά

Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.) Δήμου Πύλης

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο Δημαρχείο Πύλης η 3η Διαβούλευση του ΣΒΑΚ με θέμα «Προτεινόμενα Μέτρα για την Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στον Δήμο Πύλης», στο πλαίσιο των δράσεων Συμμετοχικού Σχεδιασμού του Σχεδίου Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Πύλης.

 

 

Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας είναι ένα στρατηγικό σχέδιο που έχει σαν στόχο να ικανοποιήσει τις ανάγκες για την κινητικότητα των ανθρώπων και των αγαθών στις πόλεις και στα περίχωρά τους για μια καλλίτερη ποιότητα ζωής. Λαμβάνει υπόψη του τις βασικές αρχές της ενοποίησης της συμμετοχικής διαδικασίας και της αξιολόγησης.

Τα ΣΒΑΚ θα αποτελούν τόσο στο παρόν όσο και στο άμεσο μέλλον αναπόσπαστο εργαλείο των φορέων της τοπικής Αυτοδιοίκησης και των λοιπών εμπλεκομένων φορέων, για τη στρατηγική αντιμετώπιση των θεμάτων βιώσιμης κινητικότητας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών

Στην Διαβούλευση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας ,Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων εκπρόσωποι Φορέων και Στελέχη του Δήμου Πύλης.

Η Διαβούλευση ξεκίνησε με ένα σύντομο χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα και στην συνέχει πήρε τον λόγο η Ανάδοχος Εταιρεία LEVER A.E. η οποία παρουσίασε τα προτεινόμενα μέτρα του ΣΒΑΚ.

Ακολούθησε συζήτηση, με τους φορείς να παραθέτουν τα σχόλια και τις απορίες τους προς τον Δήμο και την Ανάδοχο Εταιρεία και τους αρμοδίους να δίνουν τις σχετικές απαντήσεις.

Η 3η Διαβούλευση ολοκληρώθηκε με επιτυχία καθώς οι φορείς ενημερώθηκαν πλήρως για τα ΣΒΑΚ και τα προτεινόμενα μέτρα, ακούστηκαν οι απόψεις όλων των παρευρισκομένων και επιλύθηκαν όλες οι απορίες.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης