Ροή Τοπικά

Σύσκεψη Μητσοτάκη με Βορίδη-Σκρέκα, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής το κρίσιμο Υπουργείο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη τονίζοντας πως «η ατζέντα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετικά φιλόδοξη, όχι μόνο διότι είναι μία πολιτική που αφορά εκατομμύρια συμπολίτες μας, αλλά και διότι έχουμε θέσει την αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα ως κεντρική πολιτική προτεραιότητα του αναπτυξιακού μοντέλου της χώρας».

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Κώστας Σκρέκας διαχειρίζεται ως αρμόδιος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης το κεφάλαιο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) μέσω των κονδυλίων της οποίας υπάρχει η φιλοδοξία για επανεκκίνηση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και της Ελληνικής οικονομία γενικότερα.

«Θα θέσουμε σε πρώτη προτεραιότητα τη διαπραγμάτευση για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, αφενός για να υπερασπιστούμε τα εισοδήματα των Ελλήνων αγροτών, αφετέρου για να τους διευκολύνουμε να κάνουν την απαραίτητη μετάβαση σε μια “έξυπνη γεωργία”, η οποία θα σέβεται το περιβάλλον και θα αυξάνει και την προστιθέμενη αξία των ελληνικών προϊόντων» σημείωσε ο χαρακτηριστικά εξάλλου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης