Τοπικά

Τέλος εποχής για το Athletic Park Καρακούση…

Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα της χώρας μας που μέσα σε μια 20ετία άλλαξε τα δεδομένα στα Τρίκαλα και όχι μόνο.

 

Τα υπερσύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ μεγάλωσαν δυο γενιές Τρικαλινών, ενώ φιλοξένησαν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού αθλητισμού. Το γυμναστήριό του δε ήταν από τα πρώτα πλήρως εξοπλισμένα της περιοχής μας. Πλέον στις εγκαταστάσεις του θα φιλοξενηθεί το Ειδικό Σχολείο Τρικάλων, ενώ η οικογένεια Καρακούση θα διατηρήσει τη διαχείριση της πισίνας τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του Athletic Park, Κώστας Καρακούσης, σε μια συγκινητική του ανάρτηση γνωστοποίησε την αλλαγή σελίδας:

“ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ για το Athletic park από σήμερα με τη μορφή που το ξέραμε!!! Πριν από λίγο υπογράψαμε τη σύμβαση στο Δημαρχείο για την μετεγκατασταση στους χώρους μας του Ειδικού Σχολείου.Έτσι μετά από τις αμέτρητες φωνές και τα αμέτρητα γέλια τόσων και τόσων παιδιών είτε ως σχολικές εκδρομές είτε ως παιδικά πάρτι είτε ως αθλουμενα στα γήπεδα ήρθε η ώρα μετά από 20 χρόνια να χαρούν ότι τους προσφέρει ο χώρος που με τόση αγάπη φτιάξαμε τα παιδιά αυτά που ίσως έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη .ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΥΧΟΝ ΛΥΝΤΣΆΡΙΣΜΑ ΕΝΗΜΕΡΏΝΩ ΌΤΙ Η ΠΙΣΙΝΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ”!!!!!!!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης