Ροή Τοπικά

Τέλος εποχής. Στις αναμνήσεις μας περνάει η Αγία Αικατερίνη, αφού ανοίγει ο Ε-65

Και ποιος/ποια Τρικαλινός/Τρικαλινή δεν σταμάτησε στην Αγία Αικατερίνη κατεβαίνοντας για Αθήνα; Να ανάψει ένα κεράκι. Ποιος/ποια δε σταμάτησε στην επιστροφή από την πρωτεύουσα για να ανάψει ένα κεράκι και να πάρει πεσκέσια, χαλβά Φαρσάλων και γλυκίσματα για τους δικούς του;… Η απάντηση είναι εύκολη. Όλοι μας το κάναμε…

 

Από αύριο αυτή η εποχή, με τις ταλαιπωρίες της, με τις ατελείωτες στροφές, με την κακοκαιρία, θα αποτελεί μια γλυκιά ανάμνηση, καθώς ανοίγει και το νότιο τμήμα του Ε-65 και πλέον θα μετακινούμαστε εύκολα, γρήγορα και κυρίως με ασφάλεια προς Αθήνα. Η Αγία Αικατερίνη, το εκκλησάκι της, θα μείνει εκεί να προσελκύει ίσως ρομαντικούς ταξιδιώτες ή ακόμη και ανθρώπους που έχουν τα τάματά τους.

Το trikalavoice.gr θυμάται χαρακτηριστικά έναν πολύ γνωστό Τρικαλινό επιχειρηματία και ποδοσφαιρικό παράγοντα που το είχε τάμα να σταματάει και να ανάβει κεράκι και στο πήγαινε και στο έλα από Αθήνα. Μια φορά καθώς επέστρεφε ξεχάστηκε με την κουβέντα στο δρόμο, προσπέρασε το εκκλησάκι και φτάνοντας κοντά στον Δομοκό σταματάει απότομα και… κάνει αναστροφή. “Που πας;” τον ρωτάει ανήσυχος ο συνοδηγός “να ανάψω κεράκι ρε μ@λ@κ@”!!!… Άλλα χρόνια. Αναμνήσεις και για τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου που σε ανάρτησή του το πρωί της Δευτέρας ανέφερε:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης