Τοπικά

Τέρμα τα ποτά, έξω από μαγαζιά των Τρικάλων!

Απαγόρευση του take away σε ποτά και της μουσικής στη διαπασών, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr τις τελευταίες μέρες παρατηρήθηκε και στα Τρίκαλα το φαινόμενο του να δίνουν take away ποτά καφέ-μπαρ και κόσμος να μαζεύεται έξω απ’ αυτά. Κατά την απογευματινή ενημέρωση της Τρίτης ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε ότι «το take away αφορά στον καφέ και επιβάλλει ό,τι λέει η άδειά τους. Δηλαδή να το παραγγείλουν, να το παραλάβουν και να φύγουν από τον χώρο. Take away σε ποτά, από τα καφέ ή τα καφέ -μπάρ δεν επιτρέπεται, όπως επίσης δεν επιτρέπεται και στα καταστήματα αυτά να παίζουν μουσική στη διαπασών. Ατυπα πάρτι και συγχρωτισμός έξω από καφέ – μπάρ με το πρόσχημα της take away διάθεσης ποτών, απλά απαγορεύεται».

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι άμεσα θα αρχίσουν έλεγχοι από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και υπενθύμισε ότι για τους παραβάτες υπάρχει πρόστιμο και για τις επιχειρήσεις υπάρχουν πέραν του προστίμου και διοικητικές κυρώσεις, αλλά και ποινικές κυρώσεις για τους ιδιοκτήτες τους.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης