Ροή Τοπικά

ΤΑ ΑΙΤΙΑ θανάτου της 16χρονης Μαρίας. Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Για «Βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους» κάνει λόγο η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο της 16χρονης Μαρίας Χυσένι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η νεκροψία-νεκροτομή ολοκληρώθηκε μόλις πριν λίγα λεπτά.  Πλέον η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί πως βρέθηκε το κορίτσι στο λόφο του Προφήτη Ηλία, ποιους είχε συναντήσει νωρίτερα και με ποιους είχε τηλεφωνική επικοινωνία ή συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες έδωσε κατάθεση και ένας νεαρός 27 ετών ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε πως βρέθηκε με την 16χρονη νωρίς το ίδιο βράδυ της Τρίτης και να την αποβίβασε από το αυτοκίνητό του γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μάλιστα λέγεται πως αυτό έχει καταγραφεί και από τις κάμερες.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής εξ αρχής έχει πει ότι «δεν θέλω να στιγματίσω σε καμία περίπτωση έναν νέο άνθρωπο», ενώ δεν αποκλείει ακόμη και την εμπλοκή τρίτου προσώπου καθώς η Μαρία άρχισε να επικοινωνεί σχεδόν φοβισμένη με την αδελφή της από τις 4.30 το πρωί και μέχρι τις 5 περίπου.

Όπως και να ‘χει η έρευνα θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες καθώς αναμένονται και τα αποτελέσματα από το «διάβασμα» του κινητού τηλεφώνου του κοριτσιού, τηλεφωνικές επαφές και συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης