Τοπικά

Τα Εκπαιδευτήρια “ΑΘΗΝΑ” στο δίκτυο συνεργατών του Γαλλικού Ινστιτούτου

Σε μια ιδιαίτερα όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Απριλίου 2022 στον Βόλο, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος βράβευσε την κ. Τζίνα Ατούν καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας ως εκπρόσωπο των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά».

 

Τo Σχολείο μας, τιμώντας επί σειρά ετών τη συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο, παρέλαβε τιμητική πλακέτα  μέσω της οποίας πιστοποιείται και επικαιροποιείται η σύμβαση συνεργασίας για την προετοιμασία των διπλωμάτων DELFDALF και SORBONNE.

Την απονομή της πλακέτας έκανε ο Δρ. Νικόλαος Χριστοδούλου, διευθυντής της υπηρεσίας εξετάσεων και πιστοποιήσεων του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και Πρόεδρος της AMOPA HELLAS, του Ελληνικού Παραρτήματος του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα παρουσία της Διευθύντριας του Παραρτήματος του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας, κ. Χρύσας  Βουλγαράκη.

Ο κ. Χριστοδούλου αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια τόσο στο έργο και τη συνεισφορά του γαλλικού τμήματος του Σχολείου μας τα τελευταία έτη , στη διάδοση της γαλλικής γλώσσας και του γαλλικού πολιτισμού όσο  και στα άριστα αποτελέσματα των μαθητών μας στις εξετάσεις.

Η κ. Ατούν ευχαρίστησε το Γαλλικό Ινστιτούτο για την άριστη συνεργασία και την αρωγή του στο εκπαιδευτικό έργο και τις επιτυχίες του Γαλλικού Τμήματος του Σχολείου  μας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η κ. Ατούν είχε τη χαρά να παραστεί , κατόπιν πρόσκλησης, στην επίσημη πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του κ. Χριστοδούλου «Les enfants du lièvre» που διοργανώθηκε από τον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο Βόλου.

 

Από την Διεύθυνση των εκπαιδευτηρίων «Αθηνά»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης