Ροή Τοπικά

Τα ποσοστά των υποψηφίων δημάρχων Τρικκαίων το 2014

Δείτε την αφετηρία των συνδυασμών που κατέρχονται στις εκλογές και τις… νέες προσδοκίες.

Το 2014 με έξι συνδυασμούς να συμμετέχουν (οι τέσσερις συμμετέχουν και σήμερα) το εκλογικό αποτέλεσμα είχε διαμορφωθεί την πρώτη Κυριακή των εκλογών ως εξής:

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ [ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ]  16.868   38,81%

ΛΑΠΠΑΣ [ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ]  13.706   31,53%

ΚΑΪΚΗΣ [ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ]  4.411   10,15%

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ [ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ]  4.070   9,36%

ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ [ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ]  2.575   5,92%

ΜΗΤΣΙΟΥΛΗΣ [ΤΡΙΚΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ]  1.833   4,22%

 

Τα νέα δεδομένα και οι εκτιμήσεις

Οι τέσσερις συνδυασμοί που κατέρχονται ξανά είναι του Παπαστεργίου, του Κρεμμύδα (ως συνέχεια του Λάππα), του Καϊκη και του Μητσιούλη, ενώ προστίθενται στη μάχη οι Μπετσιμέας, Τσιγάρας και Χρυσή Αυγή.

Με βάση τους συνδυασμούς που αποκαλύφτηκαν στο σύνολό του η «Επανεκκίνηση» του Παπαστεργίου είναι σαφώς ενισχυμένη, με νέα πρόσωπα που έχουν ιδιαίτερη αναφορά στην τοπική κοινωνία. Επίσης τον στηρίζει ο Χατζηγάκης και υποψήφιοι που κατέβηκαν μαζί του το 2014, τώρα κατέρχονται με την «Επανεκκίνηση». Αυτά, αλλά και το έργο της Δημοτικής Αρχής την 5ετία που πέρασα επιτρέπουν στον δήμαρχο και στους επιτελείς του να πιστεύουν στο σενάριο της αυτοδυναμίας και να διεκδικούν το 52% από την πρώτη Κυριακή.

Ενισχυμένος είναι και ο συνδυασμός του Γιώργου Καϊκη, ο οποίος κατά τους παρατηρητές μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τη δεύτερη θέση, αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι και το «Φυσάει Κόντρα» του Παπαθανασίου τον στηρίζει και αν επιβεβαιωθούν οι αριθμοί με απόλυτο τρόπο μπορεί να ξεπεράσει και το 20%.

Οι υποψήφιοι Μπετσιμέα, Τσιγάρα, Χρυσής Αυγής και οι περισσότεροι του Μητσιούλη δεν έχουν ξαναδοκιμαστεί, οπότε είναι ερωτηματικό που μπορούν να φτάσουν.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης