Τοπικά

Τα Τρίκαλα υποδέχονται την Τιμία Κάρα του Αγίου Σεραφείμ εν Δομπώ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ώρα 7:15 μ.μ.: Υποδοχή της Θαυματουργού Τιμίας Κάρας του Αγίου Σεραφείμ του εν Δομπώ, στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, και εν συνεχεία ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός για την Εορτή της ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ, με Αρτοκλασία και Θείο Κήρυγμα. Την Τιμία Κάρα θα προσκομίσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Σεραφείμ Δομπού Λεβαδείας Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Τσεκούρας.

Ώρα 9:45-12:30 βραδινή: ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, Ακολουθία του Όρθρου και η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ώρα 7:00-10:00 π.μ.:  Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Σεραφείμ εν Δομπώ Αρχιμ. Νεκταρίου Τσεκούρα. Θείο κήρυγμα και το ύψωμα της Παναγίας μας.

Ώρα 7:30 μ.μ: Μέγας Εσπερινός του Σαββάτου, Ιερά Παράκληση στην ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ της Παναγίας μας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ώρα 7:00-10:00 π.μ: Όρθρος, Θεία Λειτουργία και η Ακολουθία του Μικρού Αγιασμού για την Πρωτομηνιά.

Ώρα 7:30 μ.μ: Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στον Άγιο Σεραφείμ εν Δομπώ.

Ώρα 9:450 12:30 βραδινή: ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ Ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία για την Εορτή του Αγίου Μάμαντος. (Θα τεθεί προς προσκύνηση απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μάμαντος, που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό)

Προσκαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν την ευλογία και τον αγιασμό της Παναγίας μας και του Αγίου Σεραφείμ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης