Τοπικά

Τελευταίες οδηγίες Σακκά προς υποψηφίους. Ανοίγει το εκλογικό κέντρο από Δευτέρα

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος για τη θέση Νίκος Σακκάς συγκέντρωσε χθες βράδυ τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, “Επανεκκίνηση v.3”, σε αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο δήμαρχος ζήτησε χαμηλούς τόνους απ’ όλους και να εστιάσουν οι υποψήφιοι αφενός στην προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών που προκάλεσε η πρωτοφανής κακοκαιρία Daniel, αφετέρου δε στην ανάδειξη του έργου της 9ετούς διακυβέρνησης του Δήμου Τρικκαίων από την παράταξη και τα σπουδαία επιτεύγματα που την καθιστούν πόλη-πρότυπο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η “Επανεκκίνηση v.3” θα λειτουργήσει και το εκλογικό της κέντρο, στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Καποδιστρίου από τη Δευτέρα, απ’ όπου και θα μπορούν οι πολίτες να προμηθεύονται με πληροφοριακό υλικό. Ο Νίκος Σακκάς προτάσσει τη θετική ατζέντα και θέλει να δώσει την προοπτική για το Δήμο του μέλλοντός μας. Πιθανότατα θα πραγματοποιήσει και μια κεντρική ομιλία την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης