Τοπικά

Την επανέναρξη των δρομολογίων για Αθήνα ζητά ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων

Η ανακοίνωση της επανέναρξης των δρομολογίων δυστυχώς δεν περιλαμβάνει στην πρώτη της φάση τουλάχιστον την περιοχή μας, η οποία έτσι κι αλλιώς είχε ελάχιστα δρομολόγια.  Η παράταση της αναστολής των δρομολογίων ενέχει τον κίνδυνο της καταστροφής υλικών της υποδομής αλλά και τον κίνδυνο  της οικονομικής ζημίας στην περιοχή της Καλαμπάκας, ιδιαίτερα ενόψει του Πάσχα των Καθολικών, αφού πάρα πολλοί τουρίστες έχουν ήδη προγραμματίσει να την επισκεφθούν με το τρένο.

 

Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του Τη αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι “θεωρούμε, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός της λειτουργίας της τηλεδιοίκησης νοτίως του Παλαιοφαρσάλλου, ότι  δεν πρέπει να καθυστερήσει και άλλο η δρομολόγηση της απευθείας σύνδεσης Αθήνας-Καλαμπάκας.

Ζητούμε λοιπόν να επαναλειτουργήσουν τα δρομολόγια με όρους ασφάλειας την οποία επιτυγχάνει η επάνδρωση των σταθμών με προσωπικό υπεύθυνο και εξειδικευμένο καθώς και η αυστηρή τήρηση του κανονισμού κυκλοφορίας.

Θέλουμε σιδηρόδρομο που η λειτουργία του  θα εξυπηρετεί με ασφάλεια τους πολίτες και όχι τα κάθε είδους άλλα ξένα προς αυτούς συμφέροντα”.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης