Ροή Τοπικά

Την επαναδρομολόγηση των τρένων ζητούν Τρίκαλα-Καρδίτσα

trikalavoice.gr

Οι σύλλογοι φίλων σιδηροδρόμου Τρικάλων και Καρδίτσας απέστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την οποία ζητούν την επαναδρομολόγηση δρομολογίων για τη Δυτική Θεσσαλία.

Αναλυτικά:

Προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κοινοποίηση: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΟΣΕ, ΡΑΣ.

Οι Σύλλογοι Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων και Καρδίτσας ζητούμε την άμεση επανέναρξη των δρομολογίων της αμαξοστοιχίας 884/885.

Όπως σας είναι γνωστό τους τελευταίους μήνες η δυτική Θεσσαλία εξυπηρετείται καθημερινά από ένα και μοναδικό ανταποκρινόμενο δρομολόγια στον σταθμό του Παλαιοφαρσάλου.

Το γεγονός αυτό προκαλεί συνωστισμό επιβατών με αποτέλεσμα τον αυξημένο  κίνδυνο διασποράς της πανδημίας. Επίσης πολλές φορές δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στο μοναδικό ανταποκρινόμενο δρομολόγιο IC 52/57.

Ενόψει λοιπόν του Πάσχα θεωρούμε επιβεβλημένη την επανέναρξη του δρομολογίου 884/885 για την άνετη και ασφαλή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της περιοχής μας.

Για την βελτίωση της συγκοινωνίας με την Θεσσαλονίκη, για άλλη μια φορά ζητούμε όταν επαναδρομολογηθεί το IC 51,η ανταπόκριση το πρωί να γίνεται με αμαξοστοιχία  AEGοποία η οποία να συνεχίζει ως 590 για την Θεσσαλονίκη και να επιστρέφει ως 591 το απόγευμα ανταποκρινόμενη και με δρομολόγιο από Αθήνα.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης