Τοπικά

Της… γουρνοχαράς στη Σωτήρα Τρικάλων (φώτο)

Ακόμη μια πετυχημένη εκδήλωση στο ενεργητικό του Μορφωτικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωτήρα Τρικάλων. Πρόκειται για την καθιερωμένη πλέον «Γουρνοχαρά», η οποία πραγματοποιείται κάθε δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.

Από νωρίς οι εθελοντές του συλλόγου συγκεντρώθηκαν και ετοίμασαν τα καζάνια για τις «τσιγαρίδες» και τις ψησταριές για τα λουκάνικα και τις πανσέτες. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με χαιρετισμό της Προέδρου Δήμητρας Κώστα, η οποία καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά με Υγεία και ακολούθησαν οι γυναίκες του συλλόγου με χορούς και τραγούδια του δωδεκαημέρου. Στη συνέχεια τα παιδικά τμήματα του συλλόγου παρουσίασαν το έθιμο «Ρογκατσάρια» υπό την καθοδήγηση του Υπευθύνου των χορευτικών τμημάτων Αχιλλέα Λέρα. Ακολούθησε γλέντι με τη συμμετοχή όλου του κόσμου με τις μουσικές επιλογές του Άγγελου Βλάχου.

Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν και συνέβαλλαν με κάθε τρόπο στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, όλους τους εθελοντές, όλους όσους πρόσφεραν υλικά για τα «Ρογκατσάρια», όλους τους γονείς των παιδιών που συμμετείχαν στο δρώμενο και τους πολιτιστικούς συλλόγους Αγίας Τριάδας και Αγναντερού. Και του Χρόνου με Υγεία!

Η εκδήλωση θα προβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό TV10 το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 στις 19:30 μ.μ.

Για το ΜΕΣ Σωτήρα

Η Πρόεδρος                       Η Γραμματέας

Δήμητρα Κώστα               Μαρία Αδάμου

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης