Τοπικά

Τη Δευτέρα η ομιλία Σκρέκα στους ετεροδημότες της Αθήνας-Εντυπωσιακό πέρασμα απ’ τα χωριά (φώτο)

O Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας, θα πραγματοποιήσει ομιλία στους Τρικαλινούς Ετεροδημότες που ζουν στην Αθήνα, τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023, στις 19:00, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μ. Αλεξάνδρου 2, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αίθουσα Αθηνά, 1ος Όροφος).

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για ισχυρή ΝΔ και τον Κώστα Σκρέκα σταθερά στην πρώτη γραμμή από τα χωριά του κάμπου

Στα χωριά του κάμπου την Πέμπτη (4 Μαΐου) Κώστας Σκρέκας με πλήθος κόσμου που δίνουν δυναμικό παρών, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για την επιλογή σταθερότητας, συνέχειας και προοπτικής του αγροτικού κόσμου.

Στους Ταξιάρχες, τον Πετρόπορο, τη Νομή και τη Φανερωμένη ο Τρικαλινός υπουργός συνομίλησε με τους πολίτες για το παρόν. Για την σημασία των καινοτόμων προγραμμάτων ενεργειακής εξοικονόμησης στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην κοινωνία των Τρικάλων και υπογράμμισε την τοπική προστιθέμενη αξία,  για την αγορά αλλά και την απασχόληση.

Για την ανάπτυξη της οικονομίας στη χώρα η οποία είναι διπλάσια  από το μέσο όρο της Ευρώπης. Για τα ρεκόρ στα  εσόδων από τον τουρισμό, στις εξαγωγές και στις  ελαφρύνσεις σε φόρους και έδωσε την προοπτική για το μέλλον. Μία νέα ακόμη πιο ελπιδοφόρα προοπτική για την κοινωνία και κυρίως για τους νέους, με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την εμπιστοσύνη και δεσμεύθηκε ότι θα δουλέψει  από  την  πρώτη γραμμή για να είναι τα Τρίκαλα δυνατά και η Ελλάδα πιο ψηλά, ανταποδίδοντας  με όλες του τις  δυνάμεις την τιμή που του κάνουν.

Σε ποια χωριά του Δήμου Τρικκαίων και Φαρκαδόνας θα βρεθεί

το Σάββατο 6 Μαΐου ο Κώστας Σκρέκας

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας, το Σάββατο 6 Μαΐου, θα επισκεφθεί τα ακόλουθα χωριά:

Πρωί

ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ 10:00

ΚΡΗΝΗ 10:30

ΓΕΩΡΓΑΝΑΔΕΣ 12:30

ΠΕΤΡΩΤΟ 13:30

Απόγευμα

ΛΟΓΓΟΣ 18:00

ΠΑΤΟΥΛΙΑ 19:00

ΧΡΥΣΑΥΓΗ 20:00

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ 21:00

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης