Ροή Τοπικά

Τιμητική διάκριση για τον Τρικαλινό φυσικοθεραπευτή Γ. Τσέρτο

Ο κ. Τσέρτος Γεώργιος, Οστεοπαθητικός – φυσικοθεραπευτής- Συγγραφέας, Εντεταλμένος του Πανεπιστημίου Ρώμης, Εκ. Καθηγητής Εφηρμοσμένης φυσικοθεραπείας ΤΕΙ.Θ/ΤΕΙ.Λ,  μετά από πρόσκληση από τη Α.Ε.Σ.Δ.Υ., παρουσίασε την  Τετάρτη 17/04/2019  ώρα 15.30- 18.00, εισήγηση με θέμα: <<Προϋποθέσεις για τη διατήρηση της Ορθής Στάσης του Σώματος>>, στο πλαίσιο του ΠΜΣ ‘’Επαγγελματική και Περιβαλλοντική Υγεία’’. Την εισήγηση παρακολουθήσαν με μεγάλο ενδιαφέρον Ιατροί, μεταπτυχιακοί φοιτητές του μαθήματος: ‘’Επαγγελματική Υγεια-2’’, αλλά και Φυσικοθεραπευτές, Βιολόγοι  και υπάλληλοι της Ε.Σ.Δ.Υ, προσκεκλημένοι στη παρουσίαση. Η παρουσίαση  ολοκληρώθηκε με ασκήσεις και πρακτική επίδειξη, σχετική με τη μέθοδο που έχει εκπονήσει ο κ. Τσέρτος για τη Διατήρηση της Ορθής Στάσης του Σώματος, με την βοήθεια της κ Τσαούση, Ιατρό Εργασίας ΠΜΣ και Φυσικοθεραπεύτρια.

Ο κ Τσέρτος μεταξύ άλλων ανέφερε ό,τι η Ορθή Στάση του Σώματος προφυλάσσει το σώμα από τη δημιουργία Δισκοπάθειας, Οσφυαλγείας και Αυχενικού Συνδρόμου.

Η κ. Κικεμένη, Βιολόγος – Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Ε.Σ.Δ.Υ. χαρακτήρισε την παρουσίαση του κ. Τσέρτου ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ καθώς είναι και ο ΚΑΘ’ ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΤΟΥ ΘΈΜΑΤΟΣ.

 

Στις φωτογραφίες ο κ. Τσέρτος Γεώργιος με την κ. Κικεμένη και με Ιατρούς κατά την πρακτική επίδειξη ασκήσεων .

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης