Τοπικά

Τιμητικός έπαινος για το Νοσοκομείο Τρικάλων

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τρίτη 30 Μαίου ο Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ πραγματοποίησε μια εξαιρετική συνάντηση των συνεργατών του από όλη την Ελλάδα στο ξενοδοχείο ATHENS PLAZA Αθηνών.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη μαζί με τα στελέχη του συλλόγου ευχαρίστησαν όλους όσους δουλεύουν και προσπαθούν να στηρίξουν την Τράπεζα Εθελοντών Δωρητών Μυελού των Οστών, ανέπτυξαν τους νέους στόχους και τα καινούργια σχέδια και απένειμαν τιμητικούς επαίνους μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και το Νοσοκομείο Τρικάλων.
Σημαντικό σημείο στην όλη λειτουργία του Συλλόγου είναι ότι παρακολουθούν και συνδράμουν στα παιδιά που νοσηλεύονται και με άλλους τρόπους όπως το να φροντίσει να έχουν σπίτι ή ακόμη να εξασφαλίσει εργασία στους γονείς.
Παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, η Πρόεδρος της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας, χορηγοί του Συλλόγου, Ολυμπιονίκες, και ο γνωστός τραγουδιστής κος. Σάκης Ρουβάς που συνετέλεσε και συντελεί στη διάδοση της ιδέας της Εθελοντικής Δωρεάς Μυελού των Οστών. Χαρακτηριστική ήταν η πολύ φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα που επικράτησε που εκτός από την επιβράβευση και αναγνώριση έδωσε και μιά ακόμη ώθηση ώστε η προσπάθεια να συνεχιστεί με μεγαλύτερη θέρμη.
Πολλά παιδιά περιμένουν με αγωνία να βρεθεί συμβατός δότης και αυτό είναι ευθύνη όλων των υπολοίπων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης