Τοπικά

Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Λαζαρίνα (video)

Στην ανάγκη στήριξης των ανθρώπων της υπαίθρου στάθηκε ο πρώην πρωθυπουργός κατά την περιοδεία του στη Θεσσαλία.

Αρχικά έφτασε το πρωί της Τετάρτης στο Κιλελέρ και έπειτα στη Λαζαρίνα.

 

Περιοδεία στη Θεσσαλία #ΜένουμεΌρθιοι

Οι άνθρωποι της παραγωγής και του μόχθου αγωνιούν για στήριξη, για χρηματοδοτικά εργαλεία, για ανάσα ρευστότητας αλλά και για μια στοχευμένη στρατηγική ενίσχυσης της δραστηριότητάς τους. Η κυβέρνηση της ΝΔ όμως, αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση αποσπασματικά, χωρίς εμπροσθοβαρή και οριζόντια μέτρα. Την ώρα που η Ευρώπη έχει αποφασίσει την απελευθέρωση των στόχων, την ώρα που υπάρχουν πόροι από το μαξιλάρι ρευστότητας, η κυβέρνηση της ΝΔ δεν βρίσκει χρήματα για αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη αλλά για ανύπαρκτα ΜΜΕ, που διαμορφώνουν μια πλασματική εικόνα της πραγματικότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έγκαιρα, μέσα από το πρόγραμμα Μένουμε Όρθιοι, πρότεινε τη χρηματοδότησης της εργασίας και όχι της αναστολής της, τη χρηματοδότηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας αλλά και μια σειρά από χρηματοδοτικά εργαλεία για τους συνεταιρισμούς, τις μικρές και μεσαίες αγροτικές και κτηνοτροφικές επιχειρήσεις.#ΜένουμεΌρθιοι #Θεσσαλία

Posted by Alexis Tsipras on Wednesday, 17 June 2020

 

“Οι άνθρωποι της παραγωγής και του μόχθου αγωνιούν για στήριξη, για χρηματοδοτικά εργαλεία, για ανάσα ρευστότητας αλλά και για μια στοχευμένη στρατηγική ενίσχυσης της δραστηριότητάς τους” είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε “η κυβέρνηση της ΝΔ όμως, αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση αποσπασματικά, χωρίς εμπροσθοβαρή και οριζόντια μέτρα.
Την ώρα που η Ευρώπη έχει αποφασίσει την απελευθέρωση των στόχων, την ώρα που υπάρχουν πόροι από το μαξιλάρι ρευστότητας, η κυβέρνηση της ΝΔ δεν βρίσκει χρήματα για αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη αλλά για ανύπαρκτα ΜΜΕ, που διαμορφώνουν μια πλασματική εικόνα της πραγματικότητας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έγκαιρα, μέσα από το πρόγραμμα Μένουμε Όρθιοι, πρότεινε τη χρηματοδότησης της εργασίας και όχι της αναστολής της, τη χρηματοδότηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας αλλά και μια σειρά από χρηματοδοτικά εργαλεία για τους συνεταιρισμούς, τις μικρές και μεσαίες αγροτικές και κτηνοτροφικές επιχειρήσεις”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης