Τοπικά

Τι ζητάει ο Τρίκκης από τη Ντιντή

Συνεχείς συναντήσεις έχουν το τελευταίο δίμηνο ο Μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομος και η εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος και εν αναμονή αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή.

 

Μάλιστα προ ημερών η τελευταία έγινε δεκτή και επίσημα στο Επισκοπείο όπου τέθηκαν επί τάπητος τα θέματα συνεργασίας της καθ’ ημάς Μητρόπολης με τη νέα Περιφερειακή Αρχή. Η αλήθεια είναι ότι οι προσδοκίες που υπάρχουν από τη νέα διοίκηση είναι πολλές καθώς έμειναν πολλά ανοιχτά ζητήματα από την απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr το σημαντικότερο από αυτά και ένα θέμα που έθεσε ο κ. Χρυσόστομος είναι η διάθεση των κονδυλίων που από ετών έχουν εγκριθεί για την ανακαίνιση του Επισκοπείου. Πρόκειται για ποσό ύψους 300.000 € που σε πρώτη φάση θα διατεθεί για τον εκσυγχρονισμό του συστήματος θέρμανσης. Από εκεί και πέρα το κτίριο το οποίο χρονολογείται από τα τέλη της δεκαετίας του ΄60 χρήζει ριζικής ανακαίνισης και είναι ένα ζήτημα που πρόκειται να συζητηθεί στο μέλλον με τη Χρύσα Ντιντή να δείχνει καλή διάθεση.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης